Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αυτά είναι τα νέα ερωτικά παιχνίδια που θα φέρουν σεξουαλική επανάσταση (video+photos)

Newsbomb

Κούκλες του σεξ από σιλικόνη που μοιάζουν σε ανατριχιαστικό βαθμό με κανονική γυναίκα, πορνό εικονικής πραγματικότητας και sex toys τελευταίας τεχνολογίας! Ή αλλιώς: το μέλλον του σεξ!

Η έκθεση για ενήλικες Asia Adult Expo άνοιξε τις πύλες της, προσφέροντας μια κλεφτή ματιά στο σεξ του μέλλοντος, αφού οι νέες αυτές τάσεις κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος εις βάρος της πατροπαράδοτης επαφής μεταξύ δύο ανθρώπων.

Χιλιάδες επισκέπτες μάλιστα δεν έχασαν την ευκαιρία να κοιτάξουν μέσα από την κλειδαρότρυπα της εκ των μεγαλύτερων εκθέσεων για σεξουαλικά παιχνίδια στον κόσμο που διεξάγεται στο Χονγκ Κονγκ.

Τα βλέμματά τους έκλεψε η μεγάλη γκάμα σε κάθε δυνατό μέγεθος, χρώμα και αναλογία, κούκλων σιλικόνης, ενώ το φετινό θέμα της έκθεσης: «Σχεδιασμός και Τεχνολογία» προέτρεψε τους εκθέτες να παρουσιάσουν τις πιο extreme και ασυνήθιστες ιδέες τους.

koukles sex

Οι πιο… τρομακτικές από αυτές θέλουν τις κούκλες να αλλάζουν μέλη του σώματός τους, προκειμένου ο πελάτης να τις συναρμολογήσει κατά τις σεξουαλικές του επιθυμίες και ορέξεις!

Από… κοντά η πορνογραφία, η οποία σε μια προσπάθεια να μην μείνει πίσω στις εξελίξεις, παρουσιάζει το πορνό εικονικής πραγματικότητας, αλλά και οι εταιρείες κατασκευής σεξουαλικών παιχνιδιών που καλύπτουν όλο το φάσμα των… γούστων με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

koukles sex2

Την τιμητική τους στην έκθεση είχαν και οι λάτρεις του BDSM οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα τελευταία αξεσουάρ για το φετίχ τους όπως μαστίγια, μάσκες, σφιγκτήρες X-rated και latex ρούχα.