Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Η «Μις Σιδερένα Οπίσθια» δίνει συμβουλές για γυμνασμένους γλουτούς (videos+photos)

Newsbomb

Θραύση κάνει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια 22χρονη από το Αζερμπαϊτζάν, η οποία ρίχνει το διαδίκτυο με κάθε φωτογραφία των σμιλεμένων οπίσθιών της που ανεβάζει.

H Μπακχάρ Ναμπιέβα, η οποία ζει στην Ουκρανία, έχει αποκτήσει το προσωνύμιο «Μις Σιδερένια Οπίσθια» (Miss Iron Bum) για ιδιαίτερα προφανείς λόγους, ωστόσο τα κατέφερε χύνοντας πολύ ιδρώτα.

Όπως είναι φυσικό, πολλές είναι έτσι οι γυναίκες - για διαφορετικούς πάντως λόγους από τους άνδρες - που ονειρεύονται τους γλουτούς της, βομβαρδίζοντάς την με μηνύματα στο Instagram.

Η καλλίγραμμη νεαρή, μάλιστα, δεν τις απογοητεύει, δίνοντάς τους tips, συμβουλές, αλλά και ασκήσεις με τις οποίες διατηρεί το αξιοζήλευτο κορμί της (αν και κάποιοι το θεωρούν υπερβολικό και όχι άδικα…).

Γιατί και η ίδια άλλωστε δεν ήταν πάντα έτσι. «Ήμουν πολύ αδύνατη ως παιδί, με λεπτά πόδια και οι συμμαθητές μου με κορόιδευαν. Έτσι αποφάσισα να πάρω τα πράγματα στα χέρια μου γιατί βαρέθηκα ο κόσμος να με κοιτάει περίεργα» αποκάλυψε σε συνέντευξή της η Μπακχάρ, συμπληρώνοντας: «Όταν ξεκίνησα γυμναστική και είδα τα πρώτα αποτελέσματα ενθουσιάστηκα».

Οι εικόνες αποδεικνύουν του λόγου το αληθές, ενώ τα ουκρανικά Μέσα την αποθεώνουν, αποκαλώντας την «Θεά» και «τρελό κορμί με καμπύλες μεγαλύτερες από τη Γη στην οποία ζούμε»!