Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Απίστευτο! Εικοσάχρονη πουλάει την παρθενιά της για να… (Pics+Vids)

Newsbomb

Σε δύσκολους καιρούς, δεν είναι ασυνήθιστο, άνθρωποι κάθε ηλικίας να πωλούν προσωπικά αντικείμενα αξίας για να ανταπεξέλθουν στις οικονομικές δυσκολίες. Όμως αντί να πουλήσει παλιά της ρούχα σε διαδικτυακές πλατφόρμες όπως το eBay, η Κάθριν Στόουν ξεπουλά ένα πιο «καυτό εμπόρευμα», (σύμφωνα με λόγια της ιδίας). Την παρθενιά της. Μάλιστα, μέχρι στιγμής, ο μεγαλύτερος πλειοδότης έχει προσφέρει 400,000 δολάρια.

Μπορεί τα χρήματα να μη μπορούν να αγοράσουν την αγάπη, όμως μπορούν να αγοράσουν την παρθενιά της Στόουν. Η 20χρονη Αμερικανίδα «εμπνεύστηκε» τη δημοπρασία διαβάζοντας την ιστορία μιας γυναίκας που το 2008 έπραξε κάτι ανάλογο, προκειμένου να καταφέρει να χρηματοδοτήσει τις σπουδές της στο πανεπιστήμιο.

Αντίστοιχα για τη Στόουν μια πυρκαγιά κατέστρεψε το σπίτι της οικογενείας της το Δεκέμβριο του 2014, και χάνοντας σχεδόν τα πάντα, βρέθηκε με τους γονείς της σε εξαιρετικά δυσχερή οικονομική θέση.

399E722900000578 3863082 image a 26 1477168963837

«Βρεθήκαμε ξαφνικά αντιμέτωποι με τη φτώχεια σε τέτοιο βαθμό που για μεγάλο χρονικό διάστημα οι γονείς μου αναγκάζονταν να ζουν στο μισοκαμένο σπίτι μας», δήλωσε η ίδια σε συνέντευξη στη Washington Post.

Κάπως έτσι, πήρε την απόφαση να επικοινωνήσει με την ιδιοκτήτρια του οίκου ανοχής “Kit Kat Guest Ranch” στη Νεβάδα, μία από τις οκτώ αμερικανικές Πολιτείες που έχουν νομιμοποιήσει την πορνεία.

Η Χόφερ είχε επιφυλάξεις για την Στόουν, λέγοντας ότι δέχεται τηλεφωνήματα τουλάχιστον τρεις ή τέσσερις φορές το μήνα από γυναίκες που ψάχνουν να πουλήσουν την παρθενιά τους. Όμως μετά τη συνάντηση τους, τόσο με την Στόουν, όσο και με τη μητέρα της, συμφώνησε να την αφήσει να «φιλοξενήσει» τη δημοπρασία στο ράντσο, και έως τότε να μετακομίσει στο Kit Kat Ranch προσφέροντας απλώς μασάζ.

Όσο για την ίδια τη δημοπρασία, εξακολουθεί να εξελίσσεται. Η Στόνε έχει λάβει πολλές προσφορές, με τη μεγαλύτερη να ανέρχεται στα 400,000 δολάρια. Ωστόσο, η ίδια δεν ενδιαφέρεται μόνο για την μεγαλύτερη προσφορά, αλλά παράλληλα να συμπαθεί και τον πλειοδότη για τον χαρακτήρα του.

Η Στόουν δεν εκφράζει λύπη για την απόφαση της. «Οι άνθρωποι λένε ότι κάνουν για πρώτη φορά σεξ για την αγάπη, όμως αν το σκεφτείτε, εγώ το κάνω γιατί αγαπώ την οικογένειά μου».