Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Αποκαλυπτικό βίντεο: Πήγαν για μάθημα οδήγησης και τελικά έκαναν σεξ στο πίσω κάθισμα!

Newsbomb

Μέχρι τις αρμόδιες αρχές της Κίνας, έχει φθάσει ένα ακατάλληλο βίντεο - που έγινε viral στο διαδίκτυο – με δύο μαθητές να κάνουν σεξ στο αυτοκίνητο ενός δασκάλου οδήγησης.

Το υπουργείο Μεταφορών διέταξε τη διεξαγωγή έρευνας, αφού η περιέργεια ενός οδηγού που σταμάτησε δίπλα σε ένα αυτοκίνητο με θολωμένα τζάμια, οδήγησε στην αποκάλυψη ενός καυτού μυστικού το οποίο δύο νέοι πίστευαν ότι θα κρατήσουν κρυφό οι κλεισμένες πόρτες αυτοκινήτου μιας σχολής οδήγησης.

Έκπληκτος ο Κινέζος οδηγός, ο οποίος συνειδητοποίησε πως πριν κατέβει το παράθυρο του αυτοκινήτου, είχαν κατέβει και τα παντελόνια, όχι μόνο έπιασε στα πράσα τους ξεδιάντροπους εραστές, αλλά τους ξεμπρόστιασε σε ολόκληρο το διαδίκτυο, θέτοντάς τους παράλληλα ενώπιον της Δικαιοσύνης, αφού οι νόμοι για προσβολή της δημοσίας αιδούς είναι ιδιαίτερα αυστηροί στη χώρα!

Παράλληλα, φέρεται να διώκονται και οι υπεύθυνοι της σχολής στην πόλη Linyi της επαρχία Shandong, οι οποίοι πάντως διαψεύδουν το περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι οι πρωταγωνιστές του ερασιτεχνικού sex tape απλά… μιλούσαν. Κατηγορούν μάλιστα τον μεσίτη «κάμεραμαν» ότι παραβίασε την ιδιωτικότητά τους αναρτώντας το βίντεο στο διαδίκτυο.

Αν και το τζάμι πάντως έχει θολώσει από τις «καυτές» περιπτύξεις του ζευγαριού, φαίνεται καθαρά ένα αγόρι και δίπλα του ξαπλωμένη μια κοπέλα…