Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Στα χνάρια της Κιμ: Διέρρευσε sex tape της μικρότερης αδερφής των Καρντάσιανς Kylie Jenner; (video)

Newsbomb

Σαν «βόμβα» έπεσε στη διάσημη οικογένεια των Καρντάσιανς, αλλά και στην παγκόσμια showbiz, η είδηση ότι διέρρευσε sex tape της Kylie Jenner στο διαδίκτυο.

Πολλά διεθνή δημοσιεύματα ήθελαν τη μικρότερη αδερφή της οικογένειας να βαδίζει στα χνάρια του ομολογουμένως πολύ επιτυχημένου δρόμου που χάραξε η Κιμ και συγκεκριμένα το καυτό… μονοπάτι του sex tape, το οποίο εκτόξευσε την καριέρα της!

jenner kim

Η Kylie Jenner και ο σύντροφός της, ο ράπερ Tyga, φέρονταν να απαθανατίζονται σε πολύ προσωπικές στιγμές μέσα στο μπάνιο, ωστόσο η γνωστή και μη εξαιρετέα ιστοσελίδα ΤΜΖ έσπευσε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, διευκρινίζοντας πως στο βίντεο δεν πρωταγωνιστεί το διάσημο ζευγάρι.

Η μόνη, δε, ομοιότητα της Kylie με την πρωταγωνίστρια είναι οι ξανθιές πλεξίδες κάποια περίοδο της ζωής της…

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι και στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει υποτιθέμενο sex tape τις Kylie Jenner, ωστόσο όπως αποδείχθηκε, ήταν απλά ένα πείραμα ενός Βρετανού φαρσέρ, ο οποίος ήθελε να αποδείξει πόσο γρήγορα και μακριά ταξιδεύει μία είδηση μέσω του διαδικτύου, ακόμα και αν είναι ψευδής.

Kylie Jenner

Η ίδια η 19χρονη πάντως Kylie έχει ξεκαθαρίσει στους fans της πως «ποτέ δεν θα δείτε sex tape μου», ενώ υπενθυμίζεται ότι απέρριψε πρόταση 10 εκατομμυρίων της Vivid Entertainment (η εταιρεία που κυκλοφόρησε και το ακατάλληλο βίντεο της Κιμ) για να πρωταγωνιστήσει σε sex tape με τον Tyga…