Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Πανικός στο διαδίκτυο: Το ακατάλληλο βίντεο της μικρότερης αδερφής των Καρντάσιανς, Kylie Jenner

Newsbomb

Πλώρη για να εξελιχθεί στο απόλυτο σεξουαλικό πρότυπο φαίνεται πως έχει βάλει η Kylie Jenner, ακολουθώντας πιστά το «γυμνό» μονοπάτι που χάραξε η αδερφή της, Κιμ Καρντάσιαν.

Γιατί μπορεί να μην έχει ακόμα ενδώσει στις προτάσεις για sex tape, ενώ επιβεβαιώθηκε πως δεν είναι αυτή η πρωταγωνίστρια του ακατάλληλου βίντεο που είδε πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται στο σωστό δρόμο.

Και αυτό γιατί κέρδισε επάξια τον τίτλο της… άτακτης και του «κακού» κοριστιού μετά και το καλλιτεχνικό βίντεο του φωτογράφου Sasha Samsonova που αγγίζει τα όρια της πορνογραφίας και ανέβασε ανήμερα των Χριστουγέννων.

Σε αυτό, η Kylie Jenner εμφανίζεται είτε ολόγυμνη, είτε φορώντας μόνο ένα βρεγμένο μπλουζάκι, να ερωτοτροπεί με το σύντροφό της, Tyga.

«Στόχος αυτού του βίντεο ήταν να καταγράψει μια πολύ προσωπική εμπειρία. Είναι σαν να παρακολουθείς ένα άτομο κρυφά και να το βλέπεις όπως κανείς άλλος δεν το έχει δει. Δεν υπέστη καμία επεξεργασία, ούτε κάναμε κάποια προεργασία. Ήταν τόσο αισθησιακό και φυσικό» δήλωσε ο δημιουργός του βίντεο…