Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Βίντεο: Αυτές οι δύο γυναίκες θα κάνουν στοματικό σεξ σε χιλιάδες άνδρες και δεν φαντάζεστε γιατί!

Newsbomb

Είναι δύο ακόμη γυναίκες που κρατούν το λόγο τους και βαδίζουν στο δρόμο της ακολασίας που χάραξε η Ιταλίδα Paola Saulino!

Και αυτό γιατί οι «σεξοβόμβες» Lauren Phillips και Carmen Valentina, πρωταγωνίστριες σε ταινίες ενηλίκων, είναι έτοιμες να κάνουν πράξη την υπόσχεσή τους και να ικανοποιήσουν με το στόμα τους χιλιάδες followers τους.

Οι τελευταίοι, δε, πρέπει να ευγνωμονούν γι΄αυτό τον Τομ Μπρέιντι (κουόρτερμπακ)και τους New England Patriots για την επική ανατροπή στον 51ο τελικό του Super Bowl (αμερικανικό ποδόσφαιρο, NFL) κόντρα στους Atlanta Falcons!

Όσο για το πώς θα τα καταφέρουν; Ίδρυσαν τη δική τους ομάδα «TeamBJ» και όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς από το όνομά τους, το φιλόξενο στόμα τους θα «ευχαριστήσει» τους χιλιάδες followers τους, οι οποίοι αυξήθηκαν μάλιστα κατά 23.000 μέσα σε λίγες ημέρες, μετά την υπόσχεσή τους!

pornstars oral2

«Είχα πάντα μια φαντασίωση να ικανοποιήσω τυχαία κάποιους από τους πιστούς οπαδούς μου στο twitter και αυτή είναι η ευκαιρία», εκμυστηρεύτηκε η Lauren, που όσο να ΄ναι δεν είναι αυτό ακριβώς αυτό που λένε «κορίτσι για σπίτι»!

carmen oral

«Ήμουν νευρική και συγκινημένη ταυτόχρονα, σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ανυπομονώ...», καταλήγει η «άτακτη» πορνοστάρ που πρέπει να δουλέψει… υπερωρίες, κάνοντας επίδειξη των γλωσσικών ικανοτήτων της αφιλοκερδώς και εκτός κάμερας, με τη βοήθεια της φίλης της.