Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Ακατάλληλα βίντεο: Αυτή η γυναίκα εκπλήρωσε τις πιο ακραίες σεξουαλικές φαντασιώσεις 1 εκατ. ανδρών

Newsbomb

Της αρέσει να υποδύεται ρόλους φορώντας (α)κατάλληλα κοστούμια προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού της.

Η χυμώδης Jessica Nigri είναι επαγγελματίας cosplay celebrity με πιστούς οπαδούς που της προσφέρουν εκατομμύρια κλικς και «ζεστό» χρήμα στους τραπεζικούς της λογαριασμούς. Και αυτό γιατί η ίδια είναι τόσο… καυτή που ελάχιστοι άνδρες μπορούν να της αντισταθούν.

nigri11 copy

Για να τους ευχαριστήσει μάλιστα, αλλά και για να γιορτάσει τον εκατομμυριοστό subscriber της στο κανάλι της στο YouTube, αποφάσισε να κάνει πραγματικότητα τις πιο τρελές φαντασιώσεις τους.

Η 27χρονη ζήτησε λοιπόν από τους fans της να της στείλουν πώς ονειρεύονται να τη δουν σε βίντεο και οι επιθυμίες που έλαβε συμπεριλάμβαναν όλα τα γούστα. Από τα πιο «ανώμαλα» που την ήθελαν να παίζει με βούτυρο, λουκάνικα, ζαχαρωτά και ό,τι άλλο (δεν) μπορείτε να φανταστείτε, μέχρι τα πιο... απλά και φυσιολογικά όπως «δείξε μας το στήθος σου».

Και η Jessica δεν άφησε κανέναν παραπονεμένο. Δείτε πώς στο κεντρικό βίντεο...

nigri88

«Αισθάνομαι τόσο χαρούμενη όταν σας σκέφτομαι και ξέρω ότι όλοι εσείς είστε εκεί έξω για μένα», ήταν το μήνυμα στο φανατικό κοινό της…

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι το φαινόμενο cosplay ξεκίνησε από (πού αλλού;) την Ιαπωνία, όπου κάποιοι άρχισαν να ντύνονται όπως οι αγαπημένοι τους ήρωες. Με τα ιδιαίτερα αποκαλυπτικά, τις περισσότερες φορές, κοστούμια, δεν ήθελε και πολύ να πάρει σεξουαλικές διαστάσεις…