Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Το ακατάλληλο βίντεο της καθηγήτριας που έκανε σεξ με μαθητή της για 180 συνεχόμενες ημέρες!

Newsbomb

Μπορεί να μην έσπασε το ρεκόρ της Jamee Hiatt, ωστόσο μία ξεδιάντροπη δασκάλα από την Iowa των ΗΠΑ, ομολόγησε πως έκανε εκατοντάδες φορές σεξ με έναν ανήλικο μαθητή της, καθημερινά επί έξι συνεχόμενους μήνες!

Και κάπως έτσι φυσικό ήταν η 24χρονη Mary Beth Haglin να βρεθεί πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Όπως τόσο αναμενόμενο ήταν να κάνει… στροφή στην καριέρα της μετά την αποφυλάκισή της.

Αφού λοιπόν απολύθηκε από το Washington High School του Cedar Rapids, βγάζει πλέον το «παντεσπάνι» της ως πρωταγωνίστρια ταινιών πορνό…

Η ασυγκράτητη καθηγήτρια έστελνε επίσης ακατάλληλες selfies της στον ανήλικο μαθητή της, όσο καιρό διατηρούσαν σεξουαλική σχέση, μέχρι που οι υπεύθυνοι του σχολείου ανακάλυψαν τον παράνομο δεσμό τους.

Δεν δυσκολεύτηκε πάντως να βρει γρήγορα δουλειά ως στριπτιζέζ, πριν καταδικαστεί σε 90 ημέρες φυλάκιση, πέφτοντας μάλλον στα μαλακά αφού αντιμετώπιζε ποινή έως και 6 μήνες. Όσο διάστημα δηλαδή ικανοποιούσε τις σεξουαλικές ορέξεις της με τον 17χρονο μαθητή...

mary beth2

Πλέον η Beth Haglin ευελπιστεί να κάνει καριέρα στο πορνό, ενώ το πρώτο βίντεο στο οποίο πρωταγωνιστή είδε μάλιστα το φως της δημοσιότητας και είναι ντυμένη… μαθήτρια!

Δεν έχει μάλιστα το παραμικρό πρόβλημα να μιλήσει για το ένοχο παρελθόν της!

«Πράξεις όπως αυτές στο βίντεο με έφεραν σε δύσκολη θέση στο παρελθόν», εξομολογείται, αναφέροντας πως η σχέση της με τον ανήλικο ξεκίνησε τον Οκτώβριο του 2017, μετά από έναν τσακωμό με τον τότε σύντροφό της.

«Κάναμε σεξ καθημερινά. Στο αυτοκίνητό του, στο αυτοκίνητό μου, στο σπίτι της μητέρας του, στου πατέρα του», συμπλήρωσε, για να αποκαλύψει ότι ο δεσμός τους έληξε άδοξα όταν ένας άλλος μαθητής τους είδε μαζί…