Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Διέρρευσαν sex tapes γνωστής αθλήτριας: Κάνει τρίο και καλεί σύντροφό της για παρά φύσιν σεξ (vids)

Newsbomb

Στη μακρά λίστα των διασημοτήτων που έχουν πέσει θύματα χάκερς, οι οποίοι υπέκλεψαν και έδωσαν στη δημοσιότητα πολύ προσωπικές στιγμές τους, προστέθηκε γνωστή Βρετανίδα αθλήτρια.

Ο λόγος για την Paige, δύο φορές πρωταθλήτρια των Divas του WWE, της οποίας, όπως παραδέχθηκε, έκλεψαν από το κινητό και τον υπολογιστή της sex tapes και ακατάλληλες γυμνές φωτογραφίες, δημοσιοποιώντας τα στο διαδίκτυο.

paige5

Οι fans μάλιστα της εντυπωσιακής «σεξοβόμβας» υπέστησαν μεγάλο σοκ βλέποντας τα ακατάλληλα βίντεο, καθώς σε ένα από αυτά απαθανατίζεται να κάνει σεξ πάνω στη ζώνη του πρωταθλήματος (NXT Champion), αλλά και να την τοποθετεί δίπλα από το πρόσωπό της μετά το τέλος μιας σεξουαλικής πράξης.

Απαιτούν μάλιστα να καεί η ζώνη, κατηγορώντας την ότι την ντρόπιασε…

paige8

Σε άλλο βίντεο η 24χρονη κάνει τρίο με δύο επίσης παλαιστές του WWE, τον Xavier Woods και τον Brad Maddox, ενώ σε ένα ακόμη, αφού αυτοϊκανοποιείται με ένα σεξουαλικό παιχνίδι, καλεί το σύντροφό της για πρωκτικό σεξ!

Η Paige, το πραγματικό όνομα της οποίας είναι Saraya-Jade Bevis, παραδέχθηκε μάλιστα ότι αυτή είναι η πρωταγωνίστρια των ερωτικών βίντεο.

paige03

«Δυστυχώς έκλεψαν από το κινητό μου προσωπικές φωτογραφίες και διέρρευσαν στο διαδίκτυο», έγραψε στο twitter, όπου έσπευσε να της συμπαρασταθεί ακόμα και η μητέρα της, παρά το ιδιαίτερα σκληρό περιεχόμενο των βίντεο.

mitera paige

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι η Paige είναι αρραβωνιασμένη με τον πρώην σταρ του WWE, Alberto Del Rio, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου μέσα στο ρινγκ τον περασμένο Οκτώβριο. Τον Αύγουστο τής είχε επιβληθεί επίσης ποινή 30 ημερών για παραβίαση της πολιτικής του WWE περί ναρκωτικών, ενώ στις 10 Οκτωβρίου «πρόσθεσε» άλλες 60 για μία δεύτερη παραβίαση, με αποτέλεσμα να κατηγορήσει ανοιχτά τους υπεύθυνους για διακρίσεις ανάλογα με τη δημοτικότητα των αστέρων.

Σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, η Paige πρωταγωνιστεί και σε άλλα sex tapes που δεν έχουν δει τιο φως της δημοσιότητας. Ακόμα...