Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Γνωστή παρουσιάστρια απολύθηκε λόγω πορνείας – Στο διαδίκτυο ακατάλληλες φωτογραφίες της (vids+pics)

Newsbomb

Τέλος στην καριέρα της μπροστά από τις κάμερες έβαλε (έστω και προσωρινά) η διπλή ζωή μιας εκρηκτικής παρουσιάστριας στη Σερβία.

Η 24χρονη Senada Nurkic, με καταγωγή από τη Βοσνία, συνήθιζε να συμπληρώνει το εισόδημά της, προσφέροντας σεξουαλική ικανοποίηση σε άνδρες με το κατάλληλο φυσικά αντίτιμο.

nurkic14

Η ίδια μάλιστα, όχι μόνο δεν αρνήθηκε τις κατηγορίες, αλλά υποστήριξε ότι η πορνεία - αν και απαγορευμένη στη χώρα της – δεν είναι ντροπή, αλλά ένα επάγγελμα όπως όλα τα υπόλοιπα. Το εξασκούσε, δε, με την ευλογία της ίδιας της της μητέρας, αφού με τα χρήματα αυτά συντηρούσε την οικογένειά της.

Και τα χρήματα ήταν αρκετά αν αναλογιστείτε ότι το «δωράκι» της ήταν 400 ευρώ την ώρα και 800 για συμμετοχή σε όργιο, ενώ μέσα σε μια ημέρα μπορούσε να κλείσει ακόμα και δεκάωρο ιδρώνοντας τα σεντόνια. Δεχόταν πάντως, σύμφωνα με την ίδια, μόνο ευπαρουσίαστους και μη αναγνωρίσιμους άνδρες.

«Μερικές φορές νομίζω πως είμαι άρρωστη που αγαπώ το σεξ τόσο πολύ. Νομίζω είμαι νυμφομανής εξομολογείται» η πληθωρική Nurkic, συμπληρώνοντας: «Έπρεπε να πουλήσω το σώμα μου για να επιβιώσω και να βοηθήσω την οικογένειά μου. Δεν βλέπω κάτι κακό σε αυτό».

Αντίθετα ωστόσο, πολύ κακό είδαν οι υπεύθυνοι του καναλιού Pink το οποίο μετέδιδε την εκπομπή της, επιβεβαιώνοντας το τηλεοπτικό διαζύγιο με την παρουσιάστρια μετά την αποκάλυψη της δεύτερης καριέρας της.

«Παρά το γεγονός ότι το σόου ήταν ψυχαγωγικού χαρακτήρα, χωρίς καμία πρόθεση να προσβάλει ή να ταπεινώσει κανέναν, ενώ είχε και υψηλή τηλεθέαση, η διοίκηση του σταθμού αποφάσισε να σταματήσει την προβολή του», ανέφερε ένας εκπρόσωπος του καναλιού, επιβεβαιώνοντας πως αναγκάστηκαν να το κάνουν λόγω των πολυάριθμων καταγγελιών από τους τηλεθεατές…

Μπορεί να συστήθηκε με τα πλούσια ελέη της μέσω ενός ριάλιτι, ωστόσο η Maca Diskrecija τι και αν έκανε στροφή στο τραγούδι, δεν ξέχασε την κακιά… συνήθειά της: να τα πετάει όλα και να προκαλεί με ακατάλληλα βίντεο και φωτογραφίες που ανεβάζει στο διαδίκτυο!

nurkic4

Η 24χρονη Βόσνια είδε τη δημοτικότητά της να εκτοξεύεται παίρνοντας μέρος σε ριάλιτι της Σερβίας, όταν... ανέβασε κάτι πολύ πιο προσωπικό του κατά 23 χρόνια μεγαλύτερου συμπαίκτη της, Ante Gotovac, με τον οποίο δεν δίστασε να βγάλει τα μάτια της on camera ενώ οι άλλοι κοιμόντουσαν σε απόσταση αναπνοής.

Νωρίτερα, η ξετσίπωτη Maca είχε προσφέρει στο… πιάτο ενός άλλου συμπαίκτη της το πληθωρικό στήθος της, αφήνοντας με το στόμα ανοιχτό (σαν του Nikola Puanovic, αλλά για άλλο λόγο όπως θα διαπιστώστε στο παρακάτω βίντεο) τους υπόλοιπους συγκατοίκους τους!

Μετά την αποχώρήση της από το ριάλιτι, η «καυτή» Βόσνια σταρ δεν σταματά να ανεβάζει αποκαλυπτικά βίντεο και φωτογραφίες της στο διαδίκτυο, τα οποία αρκετές φορές αγγίζουν τα όρια της πορνογραφίας. Όπως το τελευταίο της κλιπ στο οποίο δείχνει στους διαδικτυακούς φίλους της πώς να… τρίβονται σωστά στην μπανιέρα και να ξεβγάζουν τις σαπουνάδες.

Δεν ήταν μάλιστα λίγοι ακόμα και οι άνδρες που σοκαρίστηκαν με την προστυχιά της!

maca4

«Δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από τα να γδύνεται», σχολίασαν καυστικά οι «κακές» γλώσσες για τη Senada Nurkic, το πραγματικό της όνομα, πριν το αλλάξει σε Maca Diskrecija που σημαίνει «εξουσία αιδοίου»…