Ζακ Κωστόπουλος: Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο κοσμηματοπώλης

Μόλις λίγα λεπτά διήρκεσε η παρουσία του…

Θέλει προσοχή! Η προειδοποίηση του Αρναούτογλου, για πιθανό σχηματισμό μεσογειακού κυκλώνα στo Ιόνιο

Βαθύ βαρομετρικό χαμηλό αναμένεται να σχηματιστεί στα…

Φωτιά Μάτι: Πόρισμα-κόλαφος του πραγματογνώμονα για τη φονική πυρκαγιά

Στην έκθεση του πραγματογνώμονα που είχε οριστεί…

Δημοσκόπηση Newsbomb.gr: Ποιος είναι ο βαθμός συμπάθειας που έχετε προς την κυβέρνηση;

Διαδικτυακή δημοσκόπηση: Ας μιλήσουμε για το τι πιστεύετε…

Δολοφονία της μικρής Άννυ - Στον Κορυδαλλό ο πα-τέρας

Ξαναζωντανεύει τις επόμενες μέρες στην αίθουσα του…

«Αχόρταγη»: Δεν σταμάτησε να του κάνει στοματικό σεξ στο δρόμο ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς!

«Αχόρταγη»: Δεν σταμάτησε να του κάνει στοματικό σεξ στο δρόμο ακόμη και μπροστά στους αστυνομικούς!
ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακόμα και οι αστυνομικοί που έπιασαν ένα φορτισμένο ερωτικά ζευγάρι στα «πράσα» έμειναν με το στόμα… ανοιχτό όταν άκουσαν μία Αργεντίνα να τους επιτίθεται φραστικά επειδή τους έκοψαν στο… καλύτερο, και μάλιστα στη μέση του δρόμου.

Μόνο που η εξαιρετικά ανάλαφρων ηθών γυναίκα είχε προηγουμένως ανοίξει το δικό της στόμα για να δηλώσει έμπρακτά την αγάπη της στο σύντροφό της, κάνοντας επίδειξη των γλωσσικών της ικανοτήτων – και δεν εννοούμε των ξένων γλωσσών – στη μέση του δρόμου υπό το φως του ήλιου!

Όπως ήταν φυσιολογικό, μετά από καταγγελία περαστικών, στο σημείο (έξω από ντίσκο στο Ζαράτε, κάπου στο Μουένος Άιρες) έφθασαν αστυνομικοί, οι οποίοι δεν φαντάζονταν αυτό που θα επακολουθούσε.

Η ξεδιάντροπη Αργεντίνα, όχι μόνο δεν έδειξε να πτοείται από την αδιάκριτη παρουσία τους, αλλά υποστήριξε ότι δεν μπορούν να τη συλλάβουν γι΄αυτό!

«Δεν θα σταματήσω γιατί δεν θέλω να σταματήσω. Είναι ο φίλος μου και θα το κάνω όπου θέλω. Αν θέλω θα το κάνω και μπροστά σας. Δεν μπορείτε να με συλλάβετε γι' αυτό», ούρλιαξε παραληρώντας.

Προφανώς ωστόσο οι αστυνομικοί όχι μόνο μπορούσαν να τη συλλάβουν, αλλά το έπραξαν κιόλας, οδηγώντας τους δύο εραστές στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Και μπορεί να ήταν κάτι παραπάνω από εμφανές ότι είχαν αντικαταστήσει το αίμα στις φλέβες τους με αλκοόλ, ωστόσο αυτό δεν τους γλίτωσε από τις κατηγορίες για προσβολή της δημοσίας αιδούς…

PHOTO GALLERY