Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Βίντεο: Aεροσυνοδός την έπιασε να κάνει στοματικό στην τουαλέτα και δεν φαντάζεστε την αντίδρασή της

Newsbomb

Love is in the air! Τι και αν βρισκόταν στα 30.000 πόδια, ένα νεαρό ζευγάρι πιάστηκε επ΄ αυτοφώρω σε ιδιαίτερα θερμές περιπτύξεις μέσα στην τουαλέτα του αεροσκάφους.

Μία 20χρονη θέλησε να επισφραγίσει - με κάτι παραπάνω από ανοίγοντας το στόμα της για το καθιερωμένο «χάρηκα» - τη γνωριμία με έναν συνομήλικό της σε πτήση της Virgin Atlantic από το βρετανικό αεροδρόμιο Gatwick προς το Κανκούν του Μεξικό, όμως υπολόγιζε χωρίς το άγρυπνο μάτι της αεροσυνοδού.

Γιατί μπορεί να ήθελε να παραδώσει πριβέ μάθημα - όχι ξένων, αλλά της δικής της γλώσσας, στον νεαρό, ωστόσο ήταν αυτή που πήρε τελικά το μάθημά της όταν ξεμπροστιάστηκε, τόσο μπροστά στα επικριτικά μάτια όλων των επιβατών, όσο και σε ολόκληρου του διαδικτύου.

Η αεροσυνοδός «συνέλαβε» το κορίτσι καθιστό στην τουαλέτα, ενώ το αγόρι ήταν όρθιο μπροστά της με τα παντελόνια κάτω. «Καυτός» συνδυασμός που δεν σηκώνει και ιδιαίτερης αμφισβήτησης ακόμα και εκεί ψηλά στους αιθέρες.

Όσο για την αντίδραση της «σερίφισσας των αιθέρων»; Δεν έχασε την ευκαιρία να διαπομπεύσει το ξαναμμένο ζευγάρι. «Θα ρίσκαρες τις διακοπές σου για ένα στοματικό;», ακούγεται να λέει αρχικά προς τον άνδρα, ο οποίος επιχείρησε να δικαιολογηθεί με το κλασικό «δεν είναι αυτό που νομίζεις», αλλά και με το ότι «η κοπέλα απλά δεν αισθανόταν απλώς καλά»...

Όπως ήταν αναμενόμενο ωστόσο, η προσπάθειά του έπεσε σε… κενό αέρος αφού ένας άλλος επιβάτης (πιθανότατα από τη ζήλεια του) «κάρφωσε» στην αεροσυνοδό ότι δεν γνωρίζονταν καθώς μπήκαν χωριστά στο αεροπλάνο, αλλά μαζί στην τουαλέτα λίγο μετά την απογείωση!

Η αεροσυνοδός έτσι φώναξε άλλες δύο «φίλες» της (που είχαν συνεννοηθεί από πριν τι θα φορέσουν) και όλες μαζί, αφού παραλίγο να ρίξουν την πόρτα της τουαλέτας, έριξαν τελικά – με ανελέητο «κράξιμο» - στα τάρταρα το ηθικό του άτακτου ζευγαριού που έσπευσε ωστόσο να αναπτερώσουν με χειροκροτήματα και κραυγές κάποιοι από τους επιβάτες.

Όχι πάντως πως η κοπέλα κατάλαβε και πολλά, αφού σύμφωνα με μαρτυρίες, είχε αντικαταστήσει το αίμα της με αλκοόλ.

Τα μαντάτα για τα όργια στο αεροπλάνο του έφθασαν φυσικά και μέχρι τα αυτιά του πιλότου, ο οποίος ενημέρωσε τις αρχές του αεροδρομίου του Κανκούν που περίμεναν το ζευγάρι για περαιτέρω εξηγήσεις. Και δυστυχώς γι΄ αυτούς όχι σχετικά με το πόσο ευρύχωρη είναι μια τουαλέτα ενός Boeing 747…