Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Δεν ξανάγινε! Εργαζόμενος σε κανάλι έβαλε στο δελτίο ειδήσεων πορνό στο οποίο έπαιζε ο ίδιος! (vid)

Newsbomb

Δεν πίστευαν - ευτυχώς όχι στα μάτια τους, αλλά - στα αυτιά τους οι τηλεθεατές του δελτίου ειδήσεων ενός τοπικού σταθμού στο Τέξας.

Και πώς όχι όταν το ρεπορτάζ συνόδευσε ξαφνικά «χαλί» από σκηνή… πορνό! Μόνο που η φωνή, όπως παραδέχθηκαν οι υπεύθυνοι του σταθμού ανήκε σε εργαζόμενο του δελτίου!

Ο άτακτος υπάλληλος μάλιστα του «KRIS», με έδρα το Corpus Christi, έχασε τη δουλειά του, ενώ ένας ακόμη τέθηκε σε διαθεσιμότητα, πληρώνοντας το πρωτοφανές περιστατικό που ανάγκασε το σκηνοθέτη να ρίξει «μαύρο» για λίγα δευτερόλεπτα.

Τι και αν η παρουσιάστρια Stephanie Jimenez ζήτησε συγγνώμη από τους τηλεθεατές, το κακό είχε ήδη γίνει, κατακτώντας μάλιστα την αθανασία μέσω διαδικτύου όπου έγινε viral σε χρόνο ρεκόρ!

Ο διευθυντής ειδήσεων Paul Alexander απολογήθηκε επίσης στο κοινό για το «λάθος», ενημερώνοντας πως ο σταθμός «άρχισε αμέσως έρευνα».

«Μια σειρά τεχνικών και ανθρώπινων λαθών οδήγησαν σε αυτό», τόνισε, υπογραμμίζοντας πως «έχουν ληφθεί ήδη τα απαραίτητα μέτρα για την τιμωρία των υπευθύνων», ενώ δεν παρέλειψε να δεσμευτεί πως «τέτοια λάθη δεν πρόκειται να ξαναγίνουν».

Τα στοιχεία των πρωταγωνιστών που έκαναν… στροφή στην καριέρα τους δεν δόθηκαν πάντως στη δημοσιότητα, όπως επίσης και το πώς στο καλό η φωνή του εργαζομένου επί το (ακατάλληλο) έργον βγήκε στον αέρα.