Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Γνωστή ηθοποιός χωρίς εσώρουχο σήκωσε τη φούστα της σε τρεις άνδρες και ακολούθησε ο εφιάλτης της!

Newsbomb

Μπορεί να πήγαινε γυρεύοντας, ωστόσο σίγουρα θα το σκεφτόταν πολύ καλύτερα αν ήξερε σε ποιους αποφάσισε να δείξει τον εσωτερικό της… κλοσμο.

Η Γερμανίδα ηθοποιός, Antje Mönning, η οποία έγινε διάσημη για το ρόλο της ως καλόγρια στη δημοφιλή σειρά «Um Himmels Willen» (For Heaven's Sake) αποφάσισε να σηκώσει τη φούστα της, χωρίς να φορά εσώρουχο, μπροστά σε τρεις άνδρες.

Νωρίτερα, δε, τους είχε κουνήσει… παιχνιδιάρικα το στήθος της.

Έλα όμως που ήταν… αστυνομικοί με πολιτικά!

«Ήταν κάτι της στιγμής», εξομολογήθηκε η 40χρονη στην Bild για την κίνησή της, τον περασμένο Ιούνιο στην πόλη Γιένγκεν της Βαυαρίας.

«Πριν από μερικές εβδομάδες και ενώ βρισκόμουν σε ένα χώρο στάθμευσης, αποφάσισα να κουνήσω τα στήθη μου σε τρεις άνδρες που φαίνονταν να συζητάνε μεταξύ τους ενώ σήκωσα λίγο και τη φούστα μου κάτω από την οποία δεν φορούσα εσώρουχο. Δεν μπορούσα να καταλάβω ότι ήταν αστυνομικοί με πολιτικά», εκμυστηρεύτηκε η Mönning.

Δεν κατάλαβε μάλιστα πως ήταν αστυνομικοί, παρά μόνο όταν έφτασε στα χέρια της η κλήτευση από τον εισαγγελέα.

Τελικά κλήθηκε να πληρώσει αυτήν την ανάρμοστη απόφαση της στιγμής, με πρόστιμο ύψους 1.200 ευρώ…

Η Mönning, η οποία δηλώνει… επιδειξίας, κατέθεσε έφεση για το πρόστιμο υποστηρίζοντας ότι οι αστυνομικοί ούτε της δήλωσαν ποτέ την ταυτότητά τους, ούτε της είπαν να σταματήσει, αλλά και ούτε την ενημέρωσαν ότι την «τραβούν» βίντεο.