Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
SEX

Σάλος: Αυτό είναι το πορνογραφικό βίντεο στην Πυραμίδα του Χέοπα που εξόργισε τους Αιγύπτιους

Newsbomb

Σάλος έχει ξεσπάσει στηνΑίγυπτοαπό βίντεο που δείχνειδύο γυμνά άτομα να αγκαλιάζονταιστην κορυφή τηςΠυραμίδας του Χέοπα.

Όπως αναφέρει το CNNi, στο τριών λεπτών βίντεο, μία γυναίκα και ένας άντρας σκαρφαλώνουν πάνω σε κτίσμα, που θεωρείται ότι είναι η ιστορική πυραμίδα. Όταν φτάνουν στην κορυφή η γυναίκα βγάζει τη μπλούζα της και το βίντεο κλείνει με έναν γυμνό εναγκαλισμό των δύο πρωταγωνιστών.

Ο υπουργός Αρχαιοτήτων, Khaled al-Anani, έκανε λόγο για παραβίαση της δημόσιας ηθικής και τόνισε πως ο γενικός εισαγγελέας έχει λάβει γνώση του περιστατικού και θα διεξάγει έρευνα.

Το βίντεο αναρτήθηκε στο YouTube την προηγούμενη Τετάρτη από τον Δανό φωτογράφο Andreas Hvid, ο οποίος αρέσκεται να αναρτά στο διαδίκτυο παρόμοιο υλικό.

Ο υπουργός επεσήμανε, ακόμη πως οι ερευνητές θα διαπιστώσουν το κατά πόσο τα πλάνα είναι αυθεντικά ή προϊόν μοντάζ και αναλόγως θα αποφασισθούν τα επόμενα βήματά τους.

«Οι πυραμίδες είναι τα πλέον σημαντικά ιστορικά μνημεία του κόσμου. Ο κόσμος εκφράζει την αγάπη του με διαφορετικούς τρόπους», σημείωσε, μιλώντας στο αμερικάνικο δίκτυο, ο Ahsraf Mohee, Αιγύπτιος αξιωματούχος.

Το βίντεο του Hvid δεν υπάρχει πλέον στο Youtube, όπως και άλλες δουλειές του καλλιτέχνη.

Ο Mohee σημείωσε πως το ζεύγος παραβίασε τους κανόνες ασφαλείας, σκαρφάλωσε στην πυραμίδα και θα ερευνηθεί από τις Αρχές. Όπως συμπλήρωσε, υπάρχει ένας φράχτης 18 μέτρων γύρω από την πυραμίδα, που έχει, επίσης, πολυάριθμους φύλακες.

Το να σκαρφαλώνεις σε πυραμίδες είναι παράνομο στην Αίγυπτο. Οι επικριτές του ζεύγους τονίζουν πως έδειξαν ασέβεια προς τους νόμους της χώρας και τη συντηρητική κοινωνία της Αιγύπτου.