FUN TIME

Ανασκόπηση 2016: Τα βίντεο που… τρέλαναν τα κοντέρ τη χρονιά που φεύγει!

Ανασκόπηση 2016: Τα βίντεο που… τρέλαναν τα κοντέρ τη χρονιά που φεύγει!

Ανασκόπηση 2016:Βίντεο τα οποία γέμισαν την καθημερινότητα μας. Άλλα μας έφεραν γέλιο, άλλα μας συγκίνησαν και άλλα μας σόκαραν. Το σίγουρο είναι ότι τα είδαν εκατομμύρια άνθρωποι σε όλο τον κόσμο.

Δείτε τα βίντεο της χρονιάς για το 2016:

Έρχονται τα ζόμπι να σε φάνε…
Κάνε αδέλφια να δεις καλό… Η πρωταγωνίστρια του βίντεο έχει τρία μεγαλύτερα αδέρφια. Η νεαρή κοπέλα έπρεπε να βγάλει τους φρονιμίτες της. Μόλις άρχισε να συνέρχεται από τη νάρκωση στην οποία είχε υποβληθεί, τα αδέρφια της που τη συνόδευαν στον οδοντίατρο, την πήραν στο αυτοκίνητό τους για να τη γυρίσουν σπίτι. Η συνέχεια στο βίντεο που ακολουθεί…

Ταξίδεψε σαν… βασιλιάς
Ο διάσημος YouTuber Κέισι Νέιστατ ταξίδεψε από το Ντουμπάι με προορισμό τη Νέα Υόρκη. Αυτή είναι η εμπειρία που έζησε σε μια αεροπορική θέση αξίας 19.000 ευρώ!

Ο Τσάνινγκ Τέιτουμ έγινε... Μπιγιονσέ!
Ο ηθοποιός του Χόλυγουντ ανέβηκε πάνω σε ένα γύψινο άλογο, ντυμένος... Μπιγιονσέ και χόρεψε υπό τους ήχους του "Run the World (Girls)". Όλο αυτό το «υπερθέαμα» για χάρη του Αμερικανού παρουσιαστή, Τζίμι Φάλον.

Η μανία του Bottle Flip
To διάσημο κανάλι των Dude Perfect ανέβασε ένα βίντεο που έγινε αμέσως viral. Water Bottle Flip Edition… το όνομα του βίντεο και η ζωή απόκτα νόημα…

Η νέα Τέιλορ Σουίφτ
Ένα 12χρονο κορίτσι, η Grace VanderWaal, μάγεψε κοινό και κριτές στο America's Got Talent 2016. Ακόμα και ο «σκληρός» Σάιμον Κάουελ την ανακήρυξε ...νέα Τέιλορ Σουίφτ.

Η διαφήμιση της χρονιάς
Όταν ο Κριστιάνο Ρονάλντο μας ξεδιπλώνει τις υποκριτικές του ικανότητες…

Τι υπάρχει μέσα σε έναν κροταλία;
Για κάποιον λόγο, αυτό το βίντεο έγινε viral το 2016. Αν αντέχεις... βλέπεις!

PPAP song...
To τραγούδι γεμάτο νόημα, με τον διακριτικό τίτλο «Pen-Pineapple-Apple-Pen», είναι το «Gangnam Style» του 2016. Και, ναι! Είναι ακόμα πιο εκνευριστικό!

Το βίντεο της χρονιάς, ανήκει στην Αντέλ!
Το συγκεκριμένο βίντεο άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» και έκανε το carpool karaoke, μόδα, για κάθε σελέμπριτι.
Το Carpool Karaoke της Αντέλ με τον Τζέιμς Κόρντεν για τις ανάγκες του talk show του (The Late Late Show with James Corden) έχει καταγράψει από τον Ιανουάριο, περισσότερες από 142 εκατομμύρια προβολές στο YouTube.

Τα κορυφαία μουσικά βίντεο που ξεχώρισαν οι Έλληνες για το 2016:

Σχετικές ειδήσεις