Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Walking Dead: Το δυνατό ξεκίνημα της 5ης σεζόν

Αλέξανδρος Τσοποτός

Με ένα πολύ «γεμάτο» και καλογυρισμένο επεισόδιο επέστρεψε αυτήν την Κυριακή στις οθόνες μας η αγαπημένη σειρά «The Walking Dead», με 17.3 εκατομμύρια τηλεθεατές να παρακολουθούν την πρεμιέρα του 5ου κύκλου στην Αμερική.

Η τέταρτη σεζόν είχε κλείσει με ένα κλασικό cliffhanger, με τον Ρικ και την ομάδα του να βρίσκονται αιχμάλωτοι σε ένα βαγόνι στο Terminus, έχοντας πέσει στην παγίδα μιας ομάδας κανιβάλων.

Το πρώτο επεισόδιο του φετινού κύκλου ικανοποίησε ακόμα και τους πιο δύσκολους φαν της σειράς, καθώς προσεγμένα φλάσμπακ μας παρουσιάζουν πώς φτάσαμε στο σημείο αυτό και τι ακριβώς είναι αυτό το μυστήριο Terminus, έχουμε μια εντυπωσιακή μάχη, ενώ παράλληλα συγκινεί και διαθέτει φυσικά άφθονα... ζόμπι!

Ακόμη, στο τέλος υπάρχει και μια απροσδόκητη επιστροφή, η οποία θα παίξει σημαντικό ρόλο στα επόμενα 15 επεισόδια της σεζόν, σύμφωνα με τα όσα τουλάχιστον ακούγονται.

Σε συνέντευξη που έδωσε ο Scott Gimple, ένας από τους σεναριογράφους της σειράς, είπε ότι εκτός από τους πρωταγωνιστές, τον Ρικ, τον Ντάρι, την Μισόν και τους άλλους, βασικούς ρόλους θα παίξουν ένας ιερέας, αλλά και ο Γκάρεθ (ο αρχηγός του Terminus).

Η συνέχεια αναμένεται με αγωνία...