Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
MEDIA

Απίστευτη ανατροπή: Έδιωξαν παίκτη από το Survivor - Δείτε τι σοκαριστικό έκανε (video)

Newsbomb

Μπορεί στο ελληνικό Survivor όλο το τηλεοπτικό κοινό να έχει πέσει πάνω στην «κλίκα» του Στέλιου Χανταμπάκη και στο bullying που φέρεται να έκανε στην Ειρήνη Παπαδοπούλου, αναγκάζοντάς την να αποχωρήσει από το δημοφιλές ριάλιτι επιβίωσης, ωστόσο στο εξωτερικό έχουν γίνει πολύ χειρότερα.

Συγκεκριμένα, στην αμερικανική έκδοση του παιχνιδιού συνέβη κάτι τόσο σοκαριστικό που ώθησε τον παρουσιαστή, όχι μόνο να πάρει θέση, αλλά να διώξει έναν από τους παίκτες!

Σε ένα συμβούλιο λοιπόν του νησιού ο Jeff Verner, σε μια προσπάθεια να στηρίξει τα επιχειρήματα του εναντίον του συμπαίκτη του Zeke Smith με τον οποίο είχε διαμάχη, αποκάλυψε κάτι πολύ προσωπικό του.

jeff2

Οι συμπαίκτες του σοκαρίστηκαν και άσκησαν σκληρή κριτική. Τότε ο παρουσιαστής Jeff Probst πήρε μια πρωτοφανή απόφαση ζητώντας από τον Verner να εγκαταλείψει το νησί χωρίς ψηφοφορία!

paroysiastis

Και μπορεί ο Jeff Verner να ζήτησε μετά συγγνώμη, ωστόσο αυτά που «άκουσε» ο Χανταμπάκης μοιάζουν με χάδι μπροστά σε όσα αντιμετώπισε επιστρέφοντας στον πραγματικό κόσμο.

Και έφυγε και έχασε τη δουλειά του!

Μόνο που ακολούθησε ντόμινο εξελίξεων και αρνητικών επιπτώσεων στη ζωή του Verner, ο οποίος αφού από παρουσιαστής ειδήσεων έγινε μεσίτης, μόλις το επίμαχο επεισόδιο προβλήθηκε, τα νέα του αφεντικά τον έδιωξαν μετά από μόλις 17 ημέρες…

jeff

Γιατί μπορεί να τους είχε… προϊδεάσει ότι θα δημιουργηθεί μεγάλο θέμα, ωστόσο δεν μπορούσε να τους το αποκαλύψει μέχρι το επεισόδιο να βγει στον αέρα, αφού όλοι οι παίκτες είχαν υπογράψει συμβόλαιο εμπιστευτικότητας με το CBS που έχει τα δικαιώματα του reality.

Ευλόγως πάντως θα αναρωτηθεί κάποιος γιατί προβλήθηκε η απαράδεκτη αποκάλυψη που έπρεπε να ακούσουν και μικρά παιδιά, ωστόσο η απάντηση είναι μάλλον προφανής: όλα στο βωμό της τηλεθέασης…