Κουβέλης: Δεν έχω στοιχεία για χρηματισμό βουλευτών

Video 1

Δηλώσεις Κουβέλη για την υπόθεση του «κουμπαρά»

Στον εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο για την υπόθεση του «γαλάζιου κουμπάρα» κατέθεσε ο Φώτης Κουβέλης.

«Αδιανόητο να υπάρχει Έλληνας βουλευτής που θα αποφασίσει για Πρόεδρο της Δημοκρατίας, με κριτήριο οικονομικά ανταλλάγματα ή εξυπηρετήσεις», δήλωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Φώτης Κουβέλης, μετά την ολοκλήρωση της κατάθεσής του στον εισαγγελέα Εφετών, στο πλαίσιο της έρευνας καταγγελιών περί χρηματισμού βουλευτών ενόψει της εκλογής Προέδρου Δημοκρατίας.

Ο κ. Κουβέλης κατέθεσε ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, Παναγιώτη Παναγιωτόπουλο, πως ο ίδιος δεν έχει στοιχεία για ένα τέτοιο γεγονός.

«Θεωρώ πως η συγκεκριμένη διαδικασία δημιουργεί τεχνητή πόλωση, που ταράζει τη λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος. Μέρος του πολιτικού συστήματος είναι προσδεδεμένο στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων οικονομικών συμφερόντων οργανωμένων ομάδων. Πρόκειται για χωροτάκτες της πολιτικής», κατέληξε.

Χθες, Πέμπτη κατέθεσαν ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης, που έκανε δημόσια της καταγγελίες, και ο επικεφαλής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, ενώ για την ίδια υπόθεση έχει καταθέσει και ο δημοσιογράφος Αιμίλιος Λιάτσος.