Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παπαρήγα: Δεν φοβόμαστε τις εκλογές (vid)

Newsbomb

Την εκτίμηση ότι οι εκλογές είναι πολύ κοντά εξέφρασε από το βήμα του κοινοβουλίου, κατά τη συζήτηση για τον προϋπολογισμό, η Αλ. Παπαρήγα.

«Οι εκλογές θα έρθουν και εμείς θα παλέψουμε. Δεν τις φοβόμαστε ούτε τις απευχόμαστε» είπε η πρόεδρος τη Κ.Ο. του ΚΚΕ.

Η κυρία Παπαρήγα υποστήριξε πως πιθανή ανάληψη της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν θα είναι αποτέλεσμα λαϊκών αγώνων όπως συνέβη το 1981. «Το '81, ανεξάρτητα με την γνώμη που έχουμε για το ΠΑΣΟΚ,η αλλαγή ήρθε ως αποτέλεσμα λαϊκών αγώνων» σημείωσε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα.

«Αν έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ, αποτέλεσμα κάλπης θα είναι, όχι όμως αποτέλεσμα λαϊκών αγώνων. Θα είναι προϊόν πτώσης και κατάπτωσης του κινήματος του 2012 και όχι αποτέλεσμα αγώνων».

Η κ. Παπαρήγα πρόσθεσε πως «στον ΣΥΡΙΖΑ λένε ότι διαθέτουν τον γητευτή των λιονταριών όμως την Ε.Ε. και τους δανειστές δεν τους νοιάζει όποιο και αν είναι το εκλογικό αποτέλεσμα. Είναι αποφασισμένοι. Το μόνο που τους νοιάζει είναι να μην ανέβει το λαϊκό κίνημα. Όλα τα άλλα μπορούν να τα κουλαντρίσουν».

«Αν υπήρχε άνεμος αριστερής αλλαγής στην Ελλάδα ο λαός λογικά θα έπρεπε να ετοιμάζεται για σύγκρουση με τα μεγάλα συμφέροντα και την ΕΕ. Υπάρχει όμως νηνεμία αν και ο λαός βράζει. Οι εκλογές που θα έρθουν θα νομιμοποιήσουν μια αντιλαϊκή πολιτική. Τίποτα παραπάνω», ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Παπαρήγα