Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σαμαράς: Ψηφίστε πρόεδρο και μπείτε στην κυβέρνηση

Newsbomb

Ανοιχτό κάλεσμα στους βουλευτές που πιστεύουν στην Ευρωπαϊκή προοπτική, α ψηφίσουν Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να συμμετέχουν στην κυβέρνηση, έκανε με διάγγελμα που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε μια ύστατη προσπάθεια να αποτρέψει τις εκλογές και να παραμείνει η συγκυβέρνηση στην εξουσία.

Για μια ακόμη φορά ο κ. Σαμαράς τόνισε πως ενδεχόμενες εκλογές θα οδηγήσουν την χώρα στην αβεβαιότητα και κάλεσε τους βουλευτές να ψηφίσουν τον ΠτΔ και η Ελλάδα να συνεχίσει τις διαπραγματεύσεις με τους δανειστές.

Μάλιστα, όπως χαρακτηριστικά σημείωσε, «ο λαός δεν θέλει η χώρα να πάει σε εκλογές, πρέπει να τερματιστεί η πολιτική αβεβαιότητα».

Ακόμη, τόνισε πως «Η Ελλάδα δεν πρέπει να μπει σε περιπέτειες».

Ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε στο σίριαλ των ημερών το οποίο δεν είναι άλλο από την απόπειρα χρηματισμού του κ. Χαϊκάλη, τονίζοντας πως πρόκειται για όργιο αστήρικτων και άθλιων κατηγοριών που «δηλητηριάζει» την πολιτική της Ελλάδας.

Μίλησε για «φόβο και τρομοκρατία που δεν πρέπει να περάσουν», ενώ σε μια ύστατη προσπάθεια να βρει τους ψήφους για την εκλογή του Σταύρου Δήμα, ο κ. Σαμαράς κατά την προσφιλή του τακτική θέλησε να τρομοκρατήσει τους βουλευτές, προκειμένου να μη χάσει την εξουσία, πράγμα που είναι σχεδόν σίγουρο πως θα συμβεί σε περίπτωση εκλογών ...

Ακολουθήστε μας στη σελίδα μας στο twitter @newsbombgr
Κάντε like και ακολουθήστε μας στο facebook.com/newsbombgr