Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές 2015 - Δημήτρης Παπαδημούλης: Δεν θα κάνουμε κυβέρνηση Συριζαίων!

Κώστας Τσιτούνας Κώστας Τσιτούνας

Ο Δημήτρης Παπαδημούλης είναι από τα πιο έμπειρα και πιο ψύχραιμα στελέχη της ελληνικής πολιτικής σκηνής. Στην συνέντευξή του στο Newsbomb.gr είναι ιδιαιτέρως αποκαλυπτικός για το πώς θα κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ και ποιες θα είναι οι προτεραιότητες μιας αριστερής κυβέρνησης.

Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ NEWSBOMB ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

Συνέντευξη στον Κώστα Τσιτούνα

Μια από τις πιο σημαντικές ειδήσεις που εξάγεται από τη συνέντευξη του Δημήτρη Παπαδημούλη είναι η διαβεβαίωση του ότι η Κουμουνδούρου δεν θα σχηματίσει κομματική κυβέρνηση μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

«Δεν θα σχηματίσουμε κυβέρνηση Συριζαίων» λέει ξεκάθαρα στην κάμερα του Newsbomb.gr.

papadim 2

Θα στελεχώσουμε μια κυβέρνηση με έντιμα και ικανά στελέχη που έχουν διάθεση να δουλέψουν υπογραμμίζει ενώ παράλληλα διαβεβαιώνει πως σε ότι αφορά τις οικονομικές εξαγγελίες τονίζει πως τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο τον έχουν ο Τσίπρας και ο Δραγασάκης.

papadim 3

Παράλληλα υπογραμμίζει ότι ο Τσίπρας δεν είναι Χάρι Πότερ και ο κόσμος δεν περιμένει θαύματα από τον ΣΥΡΙΖΑ: «Θα πάρει χρόνια για να αποκατασταθούν οι παθογένειες των προηγούμενων κυβερνήσεων, αλλά από την πρώτη στιγμή θα δώσουμε μια ανάσα στις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού».

Ο κ. Παπαδημούλης διαβεβαιώνει τον ελληνικό λαό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει περίπτωση να πει το κλασικό «παραλάβαμε χάος», ενώ ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα κάνουν πίσω στην πάταξη της διαπλοκής.

«Αν είναι να κάνουμε πίσω και να γίνουμε σαν τους άλλους, τότε να λείπει το βύσσινο» είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στις εξαγγελίες του Τσίπρα ότι το μαχαίρι θα μπει βαθιά στο οικονομικό - εκδοτικό κατεστημένο που επί σειρά ετών αφαίμαξε το δημόσιο πλούτο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ

Διαβάστε επίσης:

ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2015

ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ

ΠΑΡΤΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ NEWSBOMB