Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ο Γιώργος θέλει να γίνει «αθάνατος»!

Newsbomb

Σε μια προσπάθεια να παραλλάξει την ιστορική μνήμη, να αποκαταστήσει την υστεροφημία του και να απεκδυθεί τον μανδύα του ανθρώπου που έστειλε πριν από πέντε χρόνια την Ελλάδα στον «Καιάδα» των Μνημονίων, ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου «φλερτάρει» πλέον ανοικτά με την ιδέα να θέσει υποψηφιότητα για μια θέση στη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή.

ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΣΤΟ ΚΑΣΤΕΛΛΟΡΙΖΟ, Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΕΣΠΡΩΞΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΖΗΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο τύπος δεν παίζεται με τίποτα. Μετά τα όσα έχει «προσφέρει» στη διάλυση του τόπου και μετά τις απέλπιδες προσπάθειές του να επιστρέψει στην κεντρική πολιτική σκηνή, τώρα θέλει να γίνει και... Αθάνατος.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα του «Μικροπολιτικού» στην εφημερίδα «Τα Νέα», ο γιος του ιδρυτή και ιστορικού ηγέτη του ΠΑΣΟΚ Ανδρέα Παπανδρέου επιθυμεί να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη, αντικαθιστώντας τον απερχόμενο 80χρονο «αθάνατο» Λάμπη Νικολάου, ο οποίος αποχωρεί πλέον από τη ΔΟΕ.

Μετά την αποτυχημένη προσπάθειά του να βάλει το Κίνημα των Δημοκρατών Σοσιαλιστών (ΚΙΔΗΣΟ) στη Βουλή, ο Γ. Παπανδρέου αναζητεί «ολύμπιο» ρόλο.
Τελικά, στη χώρα όπου ανθεί... «φαιδρά πορτοκαλέα», καθίσταται πλέον κανόνας, όταν κάποιος πολιτικός θέλει να μείνει γαντζωμένος στα πράγματα, τότε αναζητεί θέσεις και αξιώματα με εθνική ή και διεθνή εμβέλεια.

Και τα παραδείγματα; Ουκ ολίγα. Όρεξη να έχει κανείς για μια μίνι έρευνα στο Διαδίκτυο...

Οι υπόλοιποι «μνηστήρες»

Πέραν του πρώην πρωθυπουργού, ωστόσο, την «αθανασία» της ΔΟΕ διεκδικούν και δύο μέλη του ελληνικού ολυμπιακού κινήματος.

Συγκεκριμένα, τον θώκο του Λάμπη Νικολάου εποφθαλμιούν ο πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, Σπύρος Καπράλος και ο πρόεδρος της Διεθνούς Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.