Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χάος στη Βουλή - Απίστευτος καυγάς Λοβέρδου - Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες (vid)

Newsbomb

Οξύτατη αντιπαράθεση ανάμεσα στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ σε ό,τι αφορά τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες προκλήθηκε σήμερα, Παρασκευή (29/01/2016) στη Βουλή, με πρωταγωνιστές τον βουλευτή της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέα Λοβέρδο και τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά.

«Δεν είστε υπουργός Βόρειας Κορέας και δεν θα επιτρέψουμε σε υπουργό να μετατρέψει το κοινοβούλιο σε χουντικό κοινοβούλιο, να μετατρέψει την χώρα σε χώρα που δεν έχει σχέση με τα δικαιώματα», είπε σε έντονο ύφος ο Ανδ. Λοβέρδος απευθυνόμενος στον υπουργό.

Η δήλωση αυτή προκάλεσε την οργή του Ν. Παππά, ο οποίος κάλεσε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να ανακαλέσει. «Είσαι άσχετος. Να καθίσεις κάτω. Ντροπή σου. Είσαι άσχετος.Να μιλάς καλά σε εμένα. Εδώ δεν θα τραμπουκίζεις. Πέντε χρόνια σας έχουμε υποστεί, δεν μας φοβίζετε», απάντησε ο Ανδ. Λοβέρδος.

Κατά τη συζήτηση στη Βουλή, ο Ν. Παππάς κατέθεσε ρύθμιση, βάσει της οποίας προβλέπεται ότι ο αριθμός των καναλιών θα εγκρίνεται από την εθνική αντιπροσωπεία, κατόπιν δικής του εισήγησης.