Σε εξέλιξη η συνάντηση Τσίπρα – Νικολόπουλου για τον εκλογικό νόμο (pics+vid)

VIDEO GALLERY

Με τον ανεξάρτητο βουλευτή Αχαΐας και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος Ελλάδος Νίκο Νικολόπουλο συναντάται αυτή την ώρα ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου.

Ρεπορτάζ: Νικόλ Παπάζογλου

Δείτε πιο πάνω στη photo gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από την άφιξη του κ. Νικολόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου

Αντικείμενο της συνάντησης είναι ο εκλογικός νόμος. Νωρίτερα σήμερα, ο κ. Νικολόπουλος με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων τάχθηκε υπέρ του νέου εκλογικού νόμου που προτείνει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ.

«Το θέμα της συνάντησης με τον Πρωθυπουργό είναι ο εκλογικός νόμος. Έστειλα στον κ. Τσίπρα μια επιστολή την Παρασκευή και αμέσως κλείστηκε το ραντεβού της συνάντησης. Στην επιστολή αναφέρω ότι συνήλθε η ΚΕ του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος, η οποία αποφάσισε να υποστηρίξουμε τον εκλογικό νόμο και το λέω εκ των προτέρων, ώστε να μην λεχθεί ότι βάζουμε κάποιους όρους, και αν τα βρούμε τα βρήκαμε, αν δεν τα βρούμε δεν θα ψηφίσουμε. Γι΄αυτό το δηλώνω πριν τη συνάντηση», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νίκος Νικολόπουλος.

Και πρόσθεσε: «Θα καταθέσουμε κάποιες απόψεις επ’ αυτού, μήπως συνδιαμορφώναμε καλύτερα κάποιες διατάξεις. Όμως ανεξάρτητα αν θα τις δεχθεί ή όχι εμείς πήραμε απόφαση να στηρίξουμε τον προτεινόμενο εκλογικό νόμο, διότι υπάρχει κάτι ουσιώδες γιατί υπάρχουν Έλληνες, όπως είναι το όνομα του κόμματος, χριστιανοί και δημοκράτες που θέλουν να εκφράζεται η δική τους φωνή».

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr στιγμιότυπα από την άφιξη του κ. Νικολόπουλου στο Μέγαρο Μαξίμου

PHOTO GALLERY