Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Παππάς: Η ΝΔ έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του Σόιμπλε (vid)

Newsbomb

Ειδήσεις | Νίκος Παππάς: Σφοδρή επίθεση εναντίον του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά και κατά της Νέας Δημοκρατίας εξαπέλυσε σήμερα, Δευτέρα (19/12/2016) ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, αποκλείοντας ταυτόχρονα το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του κ. Παππά

«Η ελληνική αξιωματική αντιπολίτευση η οποία έχει δεσμούς αίματος με το κόμμα του κ. Σόιμπλε και δεσμούς πολιτικοδημοσιογραφικής αιμομιξίας με συγκεκριμένα εκδοτικά συγκροτήματα τα οποία και την έσυραν, μαζί με τα τηλεφωνήματα από το εξωτερικό, στην αλλοπρόσαλλη στάση που είχε κατά την ψήφιση του επιδόματος», δήλωσε ο κ. Παππάς σε δηλώσεις του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Στο ερώτημα αν θεωρεί πως υπήρξε τηλεφωνική επαφή του κ. Μητσοτάκη με τον κ. Σόιμπλε με αφορμή το θέμα της εφάπαξ χορήγησης του έκτακτου βοηθήματος στους χαμηλοσυνταξιούχους ο υπουργός Ψηφιακής πολιτικής απάντησε: «Μα νομίζω αυτό είναι προφανές. Οπως επίσης γνωστό είναι ότι ο κ. Μητσοτάκης στη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αποκάλεσε τον Ελληνα πρωθυπουργό ανήθικο. Δεν ξέρω αν αυτή είναι μία εθνικά υπεύθυνη στάση. Είναι ανηθικότητα την υπεραπόδοση των εσόδων να την κατευθύνομαι εκεί που εμείς αξιολογούμε ότι υπάρχει ανάγκη να κατευθυνθεί; Ποιο είναι το ανήθικο; Να ασκούμε ενεργή διπλωματία με αποτέλεσμα: Σοσιαλιστές, Αριστερά, Πράσινοι, Κομισιόν αυτή τη στιγμή να υποστηρίζουν την ελληνική κυβέρνηση και να έχει μείνει μόνη της η ηγεσία του υπουργείου Οικονομικών της Γερμανίας να φωνάζει ότι εκτροχιάζεται το πρόγραμμα. Αυτό είναι το ανήθικο; Αυτή είναι η εθνικά υπεύθυνη στάση και θα σας έλεγα και αποτελεσματική».

«Εκλογές φαντασιώνεται ο κ. Μητσοτάκης και το αναπαράγει για να τιθασεύει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Αυτή είναι η αλήθεια», πρόσθεσε ο κ. Παππάς, και συνέχισε λέγοντας ότι «εκλογές θα γίνουν το 2019 και τότε θα είναι πάρα πολύ απτά τα αποτελέσματα στην κοινωνία».

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις για το Νίκο Παππά