Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος - Δήλωση ΣΟΚ Βόζενμπεργκ: Μπορεί κάτι να ήξερε και του έκλεισαν το στόμα (vid)

Newsbomb

Δολοφονία Μιχάλη Ζαφειρόπουλου | Ειδήσεις: Συγκλονισμένη από την είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του δικηγόρου, Μιχάλη Ζαφειρόπουλου, εμφανίστηκε την Παρασκευή η συνάδελφός του και ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζενμπεργκ.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις της Ελίζας Βόζενμπεργκ

«Χειριζόταν και ποινικές υποθέσεις, που έχουν και σκοτεινές πτυχές και δύσκολα σημεία. Η δική μου η γνώμη, η άποψή μου, είναι ότι κάτι μπορεί να ήξερε ο Μιχάλης στο πλαίσιο του χειρισμού μιας υπόθεσης και του ‘κλείσαν το στόμα», δήλωσε η κυρία Βόζενμπεργκ, μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1.

Σύμφωνα με την ευρωβουλευτή της ΝΔ, η οικογένεια του γνωστού ποινικολόγου δεν έχει την παραμικρή ιδέα για το ποιος μπορεί να ευθύνεται για την δολοφονία, καθώς ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δεν είχε δεχτεί απειλές και δεν ήταν ενήμεροι για κάποια περίεργη υπόθεση που τυχόν χειριζόταν.

Η ίδια, εξάλλου, μίλησε για τον φίλο της, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο, δίνοντας έμφαση στο ήθος του και την επιστημονική του κατάρτιση και σημείωσε: «Ήταν αντίγραφο του πατέρα του, εξαιρετικός συνάδελφος και αγαπητός από όλους τους συναδέλφους».

Διαβάστε εδώ όλο το χρονικό της στυγερής δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου