Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζουράρις: Θα ψηφίσω «ναι» στο πολυνομοσχέδιο (vid)

Newsbomb

Κώστας Ζουράρις | Ειδήσεις: Τη δική του απάντηση στο σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για τον Άρη και τον Ολυμπιακό και τον οδήγησαν σε παραίτηση έδωσε τη Δευτέρα ο πρώην πλέον υφυπουργός Παιδείας, Κώστας Ζουράρις, ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, ότι θα υπερψηφίσει το πολυνομοσχέδιο για τα προαπαιτούμενα της τρίτης αξιολόγησης.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τις δηλώσεις του Κώστα Ζουράρι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1

Μιλώντας στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΑΝΤ1 έσπευσε να χαρακτηρίσει εαυτόν ως «πρώην υφυπουργό» και απευθυνόμενος στον Γιώργο Παπαδάκη του είπε: «Είμαι σε πάρα πολλά πρώην, να ξέρεις…». Ο ίδιος επισήμανε: «Θα παραμείνω βουλευτής, θα δω εάν θα παραμείνω και στους ΑΝΕΛ».

Επέμεινε δε: «Υπάρχει μια ανακρίβεια: Του Ζουράρι δεν μπορείς να του υποδείξεις παραίτηση, φεύγει μόνος του».

Παράλληλα, απέδωσε τα όσα είπε για τον Άρη και τον Ολυμπιακό στη διάθεσή του για σάτιρα και στο ότι εξιστορούσε, κατά τη διάρκεια των επίμαχων δηλώσεών του, ένα αριστοφανικό ανέκδοτο.

Μάλιστα, σε ερώτηση εάν επιτρέπεται ένα στέλεχος της κυβέρνησης και δη ένας υφυπουργός Παιδείας να κάνει τέτοιες δηλώσεις, ο κ. Ζουράρις απάντησε: «Πλήρως! Επειδή αυτό είναι παιδεία».

Σε ό,τι αφορά τα συλλαλητήρια για το Σκοπιανό, ο Κώστας Ζουράρις τόνισε πως θα συμμετάσχει σε αυτά, όποτε κι αν γίνουν.

Διαβάστε εδώ περισσότερα θέματα για τον Κώστα Ζουράρι

Πηγή βίντεο: ANT1