Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης (vid)

Newsbomb

Την ανεξαρτητοποίησή του από την Ένωση Κεντρώων, ανακοίνωσε το μεσημέρι της Παρασκευής (27/04/2018) ο βουλευτής Λάρισας, Γιώργος Κατσιαντώνης, αφήνοντας αιχμές για την τακτική του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τι δήλωσε ο κ. Κατσιαντώνης

«Δυστυχώς τα τελευταία 2,5 χρόνια οι προσδοκίες που δημιουργήθηκαν στην Ένωση Κεντρώων έχουν εξαφανιστεί. Υπήρχαν λάθη στη δομή του κόμματος. ο συγκεντρωτισμός σε ένα πρόσωπο δεν ήταν σωστός», είπε ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Απαντώντας, εξάλλου, στην πρόσκληση του Βασίλη Λεβέντη να παραδώσει την έδρα του ο κ. Κατσιαντώνης είπε ότι «θα πρέπει τότε να παραδώσω και τους ψηφοφόρους μου».

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κατσιαντώνης ενημέρωσε, με επιστολή του, τον πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση.

Ο κ. Κατσιαντώνης απέφυγε προς το παρόν να πει σε ποιο κόμμα θα μεταπηδήσει, ωστόσο αρκέστηκε να πει πως βρίσκεται σε συζητήσεις.

Αυτή ήταν η τρίτη - κατά σειρά - αποχώρηση από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

Υπενθυμίζεται πως η Ένωση Κεντρώων είχε καταλάβει εννέα έδρες στις εκλογές του 2015, ωστόσο το 2016 ανεξαρτητοποιήθηκε ο βουλευτής Β’ Αθηνων Γεώργιος - Δημήτριος Καρράς και το 2017 η βουλευτής Β’ Πειραιά Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.