Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άγριος καβγάς Μπουσδούκου - Μπαλάφα μπροστά στην κάμερα (vid)

Newsbomb

«Μαλλιά - κουβάρια» έγιναν το πρωί της Δευτέρας (02/07/2018) η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ, Άννα Μπουσδούκου, με τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μπαλάφα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν ο κ. Μπαλάφας στην τοποθέτησή του για το Σκοπιανό καταφέρθηκε κατά μερίδας ατόμων που συμμετέχουν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία λέγοντας πως ορισμένοι από αυτούς είναι φιλοναζιστές και φασίστες.

Εκείνη τη στιγμή δημιουργήθηκε παρεξήγηση με την δημοσιογράφο, αφού ο κ. Μπαλάφας άφησε να εννοηθεί πως η κυρία Μπουσδούκου υποστηρίζει πως όσοι λένε το σύνθημα «μαχαίρι στην καρδιά του κάθε αντιφασίστα» δεν είναι νεοναζί.

Η δημοσιογράφος εξερράγη λέγοντας πως δεν είπε ποτέ κάτι τέτοιο και κάλεσε τον υφυπουργό να ανακαλέσει. Ο Γιάννης Μπαλάφας συνέχισε την επίθεσή του κατά όσων λένε το συγκεκριμένο σύνθημα, μην καταλαβαίνοντας το λεκτικό ατόπημα στο οποίο είχε υποπέσει.

Έπειτα από αρκετά λεπτά έντασης, ο κ. Μπαλάφας ζήτησε συγγνώμη για την παρεξήγηση λέγοντας πως δεν αντιλήφθηκε σωστά τα λεγόμενα της δημοσιογράφου.

Από την πλευρά της, η Άννα Μπουσδούκου του υπενθύμισε ότι τη γνωρίζει από τα πρώτα της χρόνια στη δημοσιογραφία και του είπε ότι δεν έπρεπε να αφήσει να εννοηθεί κάτι τέτοιο, ζητώντας με τη σειρά της συγγνώμη από το τηλεοπτικό κοινό.

Δείτε πιο πάνω στη video gallery του Newsbomb.gr τη στιγμή της έντασης