Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Η απόλυτη «μάχη»: Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε στο ντέρμπι των «αιωνίων»

Newsbomb

Η ημέρα του απόλυτου ντέρμπι στο ελληνικό ποδόσφαιρο έφτασε - Ποιος θα σφυρίξει το μεγάλο παιχνίδι - Οι πιθανές ενδεκάδες

ΤΑ ΠΛΑΝΑ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ «Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ» - ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ

Όταν αναμετρώνται Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, όλα τα άλλα μένουν... πίσω.

Διαβάστε: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός: Τα ντέρμπι της τελευταίας δεκαετίας στο «Γ. Καραϊσκάκης» (photos+videos)

olympiakos panathinaikos2

Σε όποια κατάσταση και αν είναι οι δυο «αιώνιοι», προϊστορίες, τραυματισμοί, ρόστερ, κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα, δεν μετρούν. Αντίθετα πρώτο ρόλο παίζουν το πάθος, η θέληση, η τύχη, η αυταπάρνηση των παικτών και αυτά που μένουν είναι οι στιγμές.

Δείτε στη gallery του Newsbomb.gr, τα γκολ της προηγούμενης αναμέτρησης των «αιωνίων» στο Φάληρο

Απόψε, στις 19:30, ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Παναθηναϊκό και θέλει να δώσει συνέχεια στις νίκες του στο πρωτάθλημα, την ώρα που οι «πράσινοι» αναζητούν τη συνέχεια των καλών εμφανίσεων μετά την εντυπωσιακή, παρά το 0-0, εικόνα που είχαν στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ.

olympiakos panathinaikos3

Υπενθυμίζεται ότι η αναμέτρηση θα μεταδοθεί ζωντανά από το Novasports 1HD. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το live chat του αγώνα στο Onsports.gr.

«Ερυθρόλευκοι» και «πράσινοι» είναι πανέτοιμοι για ακόμα μια αιώνια κόντρα και οι Πέδρο Μαρτίνς και Γιώργος Δώνης αντίστοιχα, έχουν καταστρώσει τα πλάνα τους παρά τα όποια προβλήματα.

Οι απουσίες

Από πλευράς Ολυμπιακού, οι αμφίβολοι Νάτχο και Ναουέλ μπήκαν στην 20άδα για το ντέρμπι, ενώ εκτός έμειναν οι Τσιμίκας, Μεριά και Φετφατζίδης χωρίς να έχουν κάποιο πρόβλημα. Εκτός κι ο τραυματίας Γκερέρο, αλλά κανονικά είναι στις επιλογές του τεχνικού των Πειραιωτών ο Γιάγια Τουρέ.

Από πλευράς Παναθηναϊκού, ο Μαυρομάτης είναι «ΟΚ» και μπήκε στην 21άδα, όπως και ο Γιόχανσον που όμως παραμένει αμφίβολο το αν θα μπορέσει να αγωνιστεί. Εκτός έμεινε ο εδώ και καιρό τραυματίας Άλτμαν, όπως και ο Βέργος που όμως δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Ο Ελβετός διαιτητής

Όσο για τον διαιτητή της αναμέτρησης, όπως συμβαίνει σε όλα τα φετινά ντέρμπι αυτός έρχεται από το εξωτερικό. Συγκεκριμένα από την Ελβετία, ο Αντριέν Γιάκοτετ θα είναι ο… άρχοντας του «αιώνιου» ντέρμπι στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Γιαν Κοεμπέλ και Βιτάλ Γιόμπιν με τέταρτο τον Έλληνα, Μανώλη Σκουλά.

Οι πιθανές ενδεκάδες

Προφανώς και το ενδιαφέρον των περισσότερων πριν τα ματς, εστιάζεται στο πώς θα παραταχθούν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει καταστρώσει τα πλάνα του με εναλλακτική, για το αν θα μπορέσει να παίξει τελικά ο Νάτχο, κάνοντας δοκιμή με Γκιγιέρμε και Μπουχαλάκη στη μεσαία γραμμή. Ο Γιώργος Δώνης από την πλευρά του, δύσκολα θα υπολογίσει στον Γιόχανσον και φαίνεται πως αυτή θα είναι και η αλλαγή σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Κάτσε λογικά να μπαίνει στην ενδεκάδα και να μπαίνει ένας ακόμα παίκτης στη μεσαία γραμμή…

Με πληροφορίες από το Onsports.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Οι 25 παράξενες φωτογραφίες σε ντέρμπι «αιωνίων» (photos)

Μαραθώνιος Αθήνας LIVE 2018: Ο Μπρίμιν Κιπκορίρ Μισόι ο μεγάλος νικητής