ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ

Φωνάζουν οι Αγγελόπουλοι, να... φοβηθεί το Newsbomb.gr

Φωνάζουν οι Αγγελόπουλοι, να... φοβηθεί το Newsbomb.gr

 Σε πλήρη σύγχυση οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Χαλυβουργικής

Με καθυστέρηση αρκετών ημερών, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, προχώρησαν στην έκδοση ανακοίνωσης με την οποία επέλεξαν μέσω... παράκαμψης να γνωστοποιήσουν τις θέσεις τους, σε σχέση με τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα του Newsbomb για τον τρόπο με τον οποίο περιήλθαν στην κατοχή τους μια σειρά από περιουσιακά στοιχεία των προγόνων τους εμπλέκοντάς μας σε αθλητικές και ενδοοικογενειακές διενέξεις.

Μια έρευνα που ως σκοπό έχει (διότι συνεχίζεται με τη συγκέντρωση και νέων στοιχείων καθημερινά) να διαπιστώσουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου οικονομικών, αν και κατά πόσο τηρήθηκαν τα προβλεπόμενα σε σχέση με τη διακίνηση και φορολόγηση των κεφαλαίων που απέκτησαν ή κληρονόμησαν οι Γιώργος και Παναγιώτης Αγγελόπουλος από τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους.

Βέβαια, για λόγους που μόνο εκείνοι γνωρίζουν και που θα κληθούν να αποδείξουν, στην ανακοίνωσή τους έχουν «μπερδέψει» το Newsbomb και τα αποκαλυπτικά ρεπορτάζ του, με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Και στην προσπάθειά τους να αποκτήσουν... ρυθμό σε ένα επικοινωνιακό παιχνίδι που ως στόχο τους έχουν τη διασκέδαση αρνητικών για εκείνους εντυπώσεων από την ενασχόλησή τους με την ΚΑΕ Ολυμπιακός, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι επιχειρούν να συνδέσουν τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με το Newsbomb.

Και με άνεση ξεδίπλωσαν το... ταλέντο τους σε ένα πληκτρολόγιο, συνδέοντας το Newsbomb με άτομο του δικού τους περιβάλλοντος, πρώην στενό συνεργάτη του πατέρα τους, ο οποίος καταδικάστηκε -κατά τα γραφόμενά τους- για απάτη εις βάρος του πατέρα τους Κωνσταντίνου, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, χωρίς -βέβαια- να πείθουν πως δεν είναι άλλοι οι στόχοι τους.

Είναι προφανές ότι πρόκειται για μια απεγνωσμένη και προφανώς... ύστατη προσπάθεια του Γιώργου και του Παναγιώτη Αγγελόπουλου να «θολώσουν» τα νερά, αποπροσανατολίζοντας την κοινή γνώμη από την ουσία των αποκαλύψεων. Αν για τους δικούς τους λόγους, πιθανότατα ενδοοικογενειακούς, οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού θέλουν να πιστεύουν ότι «αντίπαλοί» τους επιχειρούν να τους προκαλέσουν ζημιά μέσω του Newsbomb, οφείλουμε να τους ενημερώσουμε ότι κάνουν τεράστιο λάθος. Ουδέποτε θα χρησιμοποιούσαμε τον πάντα έγκυρο και ανεξάρτητο ιστότοπό μας ως μέσο επίθεσης για οποιονδήποτε. Όλοι μας βρίσκουν απέναντί τους, όταν κρίνεται πως διακυβεύονται ζητήματα ευρύτερου ενδιαφέροντος.

Οι αποκαλύψεις πάντα ενοχλούν, αυτούς που έχουν λόγους για να ενοχλούνται...

Σύντομα, άλλωστε, οι αρμόδιες αρχές και οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του υπουργείου οικονομικών θα έχουν στα χέρια τους όλα τα στοιχεία μέσω των οποίων και θα κρίνουν αν και σε τι βαθμό έχουν τηρηθεί όσα προβλέπονται από την ελληνική νομοθεσία από τους αδερφούς Αγγελόπουλους, για τη διακίνηση των κεφαλαίων τους και όχι μόνο, εντός και εκτός Ελλάδας.

Αναλυτικά η δήλωση των ιδιοκτητών της ΚΑΕ Ολυμπιακός και της Χαλυβουργικής:

«Συνεπής και εθισμένος στις παράνομες πρακτικές του, ο Δ. Γιαννακόπουλος επανήλθε μέσω του newsbomb και των λοιπών κίτρινων ιστοσελίδων που ελέγχει και κατευθύνει για να μας εμφανίσει ως τάχα φοροφυγάδες που έχουμε ζημιώσει (!) το Ελληνικό Δημόσιο με πολλά εκατομμύρια ευρώ. Ο εθισμός, όμως έχει παρενέργειες και οδηγεί σε φαιδρότητες.

Γιατί, απλούστατα, τα «στοιχεία» που επικαλείται ως δήθεν θησαυρό αποκαλύψεων δεν είναι παρά έγγραφα που χρησιμοποιήθηκαν και ισχυρισμοί που προβλήθηκαν από πρόσωπο το οποίο ήδη έχει καταδικασθεί με την ανώτατη ποινή κάθειρξης (10 ετών) για απάτες σε βάρος του πατέρα μας Κων. Αγγελόπουλου.

Τα συμπτώματα και αποτελέσματα της χρήσης είναι γνωστά. Δεν μας εκπλήσσει που ένας δειλός συκοφάντης προσφεύγει σε έναν απατεώνα επιχειρώντας να μας πλήξει με ανύπαρκτες κατηγορίες. Αυτό που μας εκπλήσσει είναι η απύθμενη θρασύτητα τόσο του Δ. Γιαννακόπουλου όσο και των εκδικητικών υποβολέων του.

Αντί ο έκπτωτος Πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός να δώσει απαντήσεις στα αμείλικτα ερωτήματα για την οικονομική διαχείριση και τους ισολογισμούς της, προσπαθεί άτεχνα να αντιστρέψει την πραγματικότητα σε βάρος μας, χρησιμοποιώντας (παράνομα) το περιεχόμενο μιας δικογραφίας για την οποία η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει αποφανθεί οριστικά.

Διαβάστε επίσης:

Τα… καλά παιδιά της φοροδιαφυγής!

Η ευχαριστήρια επιστολή στον παππού τους για τη δωρεά 9.200.000 δολαρίων ΗΠΑ

Ένας... τραπεζίτης για ένα δισ. ελβετικά φράγκα!

«Κληρονομιά» 500 εκατομμυρίων μέσω... αδερφικής αντιδικίας