ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ NEWSBOMB.GR - ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης

Νewsbomb

Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης

Ντοκουμέντα από την εγκληματική δράση του Βίκτωρα Ρέστη σε βάρος πρώην στενών του συνεργατών του - όπως αυτή περιγράφεται από αμετάκλητο βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας - φέρνει σήμερα στο φως της δημοσιότητας το Νewsbomb.gr - Οι φωτογραφίες είναι πολύ σκληρές και δείχνουν την αγριότητα με την οποία ο εφοπλιστής «τακτοποιούσε» όσους είχαν αντίρρηση με τα σχέδιά του

Τα στοιχεία αυτά περιλαμβάνονται μέσα στους φακέλους που έχει σχηματίσει η Ελληνική Αστυνομία σε βάρος του εφοπλιστή, μετά από μηνύσεις που υπέβαλαν τα θύματά του.

Οι τρεις φωτογραφίες είναι τραβηγμένες στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου οδηγήθηκε επιχειρηματίας που την περίοδο 2007-2012 συνεργαζόταν με τον Ρέστη.

Όπως αναφέρει το υπ’ αριθμ. 1507/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Αθήνας, δύο μπράβοι με εντολή του Ρέστη, χτύπησαν με ρόπαλα στο κεφάλι και σε όλο το σώμα τον επιχειρηματία, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν σοβαρά και στη συνέχεια το θύμα, τελώντας υπό καθεστώς φόβου για τη ζωή του να εξαναγκαστεί να εκδώσει επιταγές που του ζητούσε ο πρώην συνεταίρος του.

Για την υπόθεση αυτή έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος του Ρέστη για ηθική αυτουργία σε βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη και εκβίαση κατ’ εξακολούθηση.

Η ληστεία και ο άγριος ξυλοδαρμός

Το ιατρικό έγγραφο, που επίσης - έφτασε στο Νewsbomb.gr - έχει εκδοθεί από το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και αφορά ένα πρώην στέλεχος του ομίλου Ρέστη με το οποίο ο εφοπλιστής είχε έρθει σε προστριβή.

Το θύμα που εργαζόταν ως υπεύθυνος ασφαλείας των πλοίων δέχθηκε επίθεση έξω από τα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας του εφοπλιστή. Σύμφωνα με το παραπεμπτικό βούλευμα, δύο άτομα που είχε προσλάβει ο Ρέστης, τον χτύπησαν με τη λαβή πιστολιού στο κεφάλι, ενώ απειλώντας τον ότι θα τον σκοτώσουν, τον ανάγκασαν να τους παραδώσει τον χαρτοφύλακά του ο οποίος περιείχε προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα.

Σύμφωνα με το έγγραφο του νοσοκομείου, το θύμα κατά την εξέτασή του έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο. Και για την υπόθεση αυτή ο Ρέστης παραπέμπεται να δικαστεί ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων για ηθική αυτουργία σε ληστεία και απόπειρα εκβίασης.

Ο «ανιψιός» του υπουργού

Με το υπ’ αριθμ.1507/2018 βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών ο Ρέστης παραπέμπεται να δικαστεί και για ηθική αυτουργία σε εκβίαση κατ’ εξακολούθηση σε βάρος πολιτικού μηχανικού ο οποίος εμφανιζόταν ως ανιψιός πρωτοκλασάτου υπουργού της Νέας Δημοκρατίας, ρεπορτάζ που πρώτο αποκάλυψε το Newsbomb.gr

Ο Βίκτωρας Ρέστης, ο «ανιψιός» του υπουργού και τα θαμμένα μυστικά στη βίλα των Σπετσών

Ο κ. Ρέστης και η βίλα των Σπετσών

Με την ιδιότητά του αυτή πήρε από τον εφοπλιστή, μέσω τραπεζικών επιταγών, 40 εκατομμύρια ευρώ, προκειμένου να αποχαρακτηριστούν παράνομα δημόσιες εκτάσεις στην περιοχή της Αττικής.

Όταν το σχέδιο δεν ευοδώθηκε, σύμφωνα με όσα κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επανάληψη έχει καταθέσει ο “ανιψιός” ενώπιον των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών, ο Ρέστης έβαλε τρία άτομα να τον κακοποιήσουν έξω από το νεκροταφείο του Παπάγου.

Παρ’ όλα αυτά όμως οι δυο τους συνεχίζουν να διατηρούν μέχρι σήμερα (!!!) πολύ καλές σχέσεις και ο εφοπλιστής να τον φιλοξενεί στην πολυτελή βίλα στις Σπέτσες, που ανήκει σε εταιρεία συμφερόντων Ρέστη.

Μάλιστα οι κακές γλώσσες λένε ότι ο “ανιψιός” - με στόχο την παραπλάνηση της Δικαιοσύνης -εξακολουθεί να χρηματίζεται προκειμένου να ανακαλέσει τα όσα κατά καιρούς έχει καταθέσει εναντίον του Ρέστη…

Το Νewsbomb.gr αποκαλύπτει σήμερα τους ισχυρισμούς του “ανιψιού” όπως αυτές έχουν καταγραφεί σε επίσημα δικόγραφα:

α) «… μεταξύ των εντολών του κ. Ρέστη που εκτέλεσα, ήταν η σύνταξη τοπογραφικών διαγραμμάτων για τον αποχαρακτηρισμό δύο εκτάσεων και συγκεκριμένα 400 στρεμμάτων στο Κορωπί και 1.780 στρεμμάτων στη Βάρη, για τα οποία γνώριζε ο κ. Ρέστης ότι το μεν ένα είχε δασικό χαρακτήρα (κατά ένα μεγάλο τμήμα του) το δε έτερο, είχε χαρακτηρισμό Natura και ήταν στη Β ζώνη Υμηττού, όπου απαγορεύεται κάθε είδους οικοδομική δραστηριότητα. Επειδή και στους δυο μας ήταν γνωστό ότι δεν μπορούσε να οικοδομηθεί κανένα από τα δύο ακίνητα, ο κ. Ρέστης μου ανέθεσε να προβώ σε αυτήν τη διαδικασία με οποιοδήποτε τρόπο, υπό μορφή επιταγών της τράπεζας FBB (σ.σ ιδιοκτησίας του) συνολικά το ποσό των 40 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία κατέθεσα στις τράπεζες Alpha Bank, Eurobank (το μεγαλύτερο μέρος) και περί τις 700.000 ευρώ στην τράπεζα UBS της Ζυρίχης».

β) Και σε άλλο σημείο του δικογράφου ο “ανιψιός” υποστηρίζει ότι: ο Ρέστης «πραγματοποίησε τις απειλές του με τον χειρότερο τρόπο που θα μπορούσα να φανταστώ» βάζοντας μπράβους να τον κακοποιήσουν λέγοντάς του «αυτό που θα πάθεις εσύ θα το πάθει και ο γιός σου».

«Το συμβάν αυτό», συνεχίζει ο “ανιψιός”, «που έγινε με παραγγελία – εντολή του κ. Ρέστη, μόνου και άμεσα διττώς ωφελούμενου επέδρασε καταλυτικά επάνω μου, με περιήγαγε σε καθεστώς τρομοκρατίας, για το τι θα μπορούσε να συμβεί όχι μόνο σε εμένα αλλά και στην οικογένειά μου και με οδήγησε στο να υπογράψω, λίγες ημέρες μετά μία υπεύθυνη δήλωση, που είχε από πριν συνταχθεί από τον κ. Ρέστη και τους νομικούς συμβούλους του, με την οποία απάλλασσε τον κ. Ρέστη από κάθε ευθύνη του σχετικά με την υπόθεση των δασικών του Κορωπίου και “φόρτωνε” τις ευθύνες σε πρώην συνεργάτες του…».

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΣΚΛΗΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΝΩΜΑΤΕΥΣΗ

trauma1.JPG
01
Άγριο ξύλο σε πρώην συνεργάτη του Ρέστη

Διαβάστε επίσης:

Απίστευτη καταγγελία κατά Ρέστη: Ανιψιός υπουργού της ΝΔ είχε πάρει από τον εφοπλιστή 39 εκατ. ευρώ

Βαρύτατες κατηγορίες κατά του Β. Ρέστη για εγκληματική οργάνωση, εκβιασμούς και ξυλοδαρμό

Αποκάλυψη: Πλαστά έγγραφα προσκόμισε στο Εφετείο Κακουργημάτων ο Βίκτωρας Ρέστης

Δέκα χρόνια φυλακή στον εφοπλιστή Βίκτωρα Ρέστη - Αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

DPG NETWORK

TOP ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ened ΜΕΛΟΣ ΕΝΕΔ Monetized by DPG Digital Media ©2010-2019 Newsbomb.gr - All rights reserved