ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ

ΣΟΚ στη Σαλαμίνα: Τη βίασαν οι κολλητοί του πρώην της - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

ΣΟΚ στη Σαλαμίνα: Τη βίασαν οι κολλητοί του πρώην της - Στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες τους

Τα στοιχεία δύο ανδρών που κατηγορούνται για βιασμό έδωσε στη δημοσιότητα η Ελληνική Αστυνομία - Το χρονικό της φρίκης

Στη δημοσιότητα δόθηκαν, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες δύο ανδρών, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για το αδίκημα του βιασμού κατά συναυτουργία, πράξη που τελέσθηκε στις 10 Μαρτίου του 2019 στη Σαλαμίνα.

Οι δύο άνδρες κατηγορούνται ότι αφού γνώρισαν μία γυναίκα μέσω κοινού τους φίλου, την οδήγησαν δια της βίας σε σπίτι και τη βίασαν και οι δύο. Το θύμα κατέθεσε μήνυση εναντίον των δύο, σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος τους, εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν προ δεκαημέρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., πρόκειται για τους:

  • ΦΑΝΟΥΡΓΑΚΗ Ζηνόβιο του Αχιλλέα και της Μαργαρίτας, γεννηθέντα το 1998
  • ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παντελεήμονα του Χρήστου και της Μαρίας, γεννηθέντα το 1992

Δείτε στην gallery ποιοι είναι οι δύο κατηγορούμενοι:

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση χρονικής διάρκειας μέχρι 11-5-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην άμεση ανάγκη προστασίας του κοινωνικού συνόλου από την εγκληματική δράση των κατηγορουμένων, στην πληρέστερη διερεύνηση τέλεσης και άλλων ομοειδούς βαρύτητας αξιόποινων πράξεων σε βάρος απροσδιόριστου εισέτι αριθμού παθόντων (ενήλικων ή ανήλικων) και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των εγκλημάτων που τέλεσαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-4653066 του Τμήματος Ασφάλειας Σαλαμίνας και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Το χρονικό της φρίκης

Για περισσότερο από ενάμιση μήνα η 19χρονη φοιτήτρια κράτησε το στόμα της κλειστό. Η άτυχη κοπέλα έπεσε στην παγίδα που της έστησε ο νεαρός με τον οποίο είχε δεσμό στο παρελθόν και τον επισκέφτηκε στο σπίτι του στην Σαλαμίνα όπου την βιάσαν διαδοχικά οι δυο φίλοι του, ακινητοποιώντας την φορώντας χειροπέδες.

Η κοπέλα βρέθηκε σε τραγική κατάσταση καθώς δεχόταν και απειλές για να κρατήσει το στόμα της κλειστό για όσα υπέστη τον περασμένο Απρίλιο.

Αρχικά δεν κατήγγειλε τον βιασμό της στις Αρχές, ωστόσο η ιστορία της Ελένης Τοπαλούδη της έδωσε κουράγιο να μιλήσει για τα όσα έζησε στα χέρια των βιαστών της.

Η 19χρονη κατέφυγε αρχικά σε ψυχολόγο για να μάθει να αντιμετωπίζει τις κρίσεις πανικού που ακολούθησαν την θηριωδία που έζησε στα χέρια των βιαστών της. Μάλιστα, ο ψυχολόγος ήταν εκείνος που την έπεισε να αποκαλύψει όσα έζησε και στις 24 Μαΐου κατήγγειλε τον βιασμό της στην Ασφάλεια της Νέας Σμύρνης, δίνοντας παράλληλα τα στοιχεία των δραστών.

Όπως κατέθεσε στους αστυνομικούς, ο πρώην σύντροφός της την είχε καλέσει στο σπίτι του στην Σαλαμίνα για να συζητήσουν. Όταν έφτασε εκεί, τον βρήκε με πέντε φίλους του, δυο από τους οποίους την παρέσυραν σε άλλο χώρο όπου την ακινητοποίησαν με την χρήση βίας και στη συνέχεια ασέλγησαν πάνω της.

Όπως αποκάλυψε, όταν έφυγε από το σπίτι του πρώην της δέχτηκε απειλές να μην αποκαλύψει σε κανέναν τι συνέβη...

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Σoβαρά προβλήματα στην Κεφαλονιά - Σπίτια καταπλακώθηκαν από τις λάσπες (pics)

Μίκαελ Σουμάχερ: Οι αποκαλύψεις που «καίνε» τη σύζυγό του – «Θρίλερ» με την κατάσταση της υγείας του

Σχετικές ειδήσεις