ΑΠΟΨΕΙΣ

Και τελικά συντάσσονται οι εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους

Και τελικά συντάσσονται οι εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους
Και τελικά συντάσσονται οι εμβολιασμένοι με τους ανεμβολίαστους
Intimenews

Μια δικαιολογημένη θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει από το πρωί της Τετάρτης τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού.

Τη στιγμή που η χώρα μας μαστίζεται τα δύο τελευταία χρόνια από τον... ατελείωτο βραχνά του κορονοϊού, την ώρα που ο βασικός μισθός δεν φτάνει ούτε για τις βασικές ανάγκες ενός νοικοκυριού, την ώρα που ένα -περίπου- 10% των εγγεγραμμένων ανέργων είναι άνω των 60, ξαφνικά οι μη εμβολιασμένοι πολίτες καλούνται να πληρώνουν και 100 ευρώ κάθε μήνα επειδή... αμάρτησαν και δεν εμβολιάστηκαν.

Σκέφτηκε κανείς άραγε ότι υπάρχουν συνταξιούχοι που παίρνουν 300 ευρώ τον μήνα; Σκέφτηκε κανείς ότι υπάρχουν πολιτες άνω των 60 που δεν έχουν καν εργασία; Σκέφτηκε κανείς πώς θα εξασφαλίσουν αυτοί οι άνθρωποι τα φάρμακά τους;

Το περίεργο στο όλο θέμα είναι το γεγονός ότι η κυβέρνηση πολύ πιθανόν να πάει για... μαλλί και να βγει... κουρεμένη, γιατί αν κρίνει κανείς τις αντιδράσεις τόσο στον δρόμο όσο και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θα διαπιστώσει πως οι εμβολιασμένοι έχουν συνταχθεί με τους μη εμβολιασμένους, κόντρα στο πνεύμα του εμφυλίου που καλλιεργείται.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι υπεύθυνοι πρέπει να ξανασκεφτούν το συγκεκριμένο -τιμωρητικό- μέτρο γιατί πιο πιθανό είναι μια μεγάλη μερίδα του κόσμου να μην πάει για την τρίτη δόση, παρά να πάνε κάποιοι να κάνουν την πρώτη!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.