ΑΠΟΨΕΙΣ

Εκλογές ΚΙΝ. ΑΛ: Οι ντεμέκ σοσιαλιστές και το εργοστάσιο της μεταπολίτευσης

εκλογές ΚΙΝΑΛ
Την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου οι εκλογές του ΚΙΝΑΛ
InTime / ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ

Φυγή προς τα εμπρός με παλιά υλικά δεν γίνεται αδέρφια, ξεκάθαρα πράγματα.

Και θα είμαι καθαρός. Οι κύριοι Γιώργος Παπανδρέου και Ανδρέας Λοβέρδος μετρήθηκαν, ζυγίστηκαν και κρίθηκαν λίγοι, πολύ λίγοι σε επίπεδο κυβερνησιμότητας από θέσεις ευθύνης. Ο ένας ως πρωθυπουργός της αποτυχίας και ο άλλος ως υπουργός «κυβερνήσεων επιτήρησης».

Η συνεισφορά τους στο λεγόμενο δημόσιο συμφέρον δεν ήταν ελάχιστη, ήταν αρνητική. Προσέφεραν κακές υπηρεσίες στον τόπο και στον ελληνικό λαό. Ειλικρινά δεν γνωρίζω με ποια κριτήρια θα ψηφίσει την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου η εκλογική δεξαμενή του ΠΑΣΟΚ, αν τελικά ψηφίσει μόνο αυτή και δεν προστρέξει στις κάλπες η... χάβρα των Ιουδαίων από δεξιά κι αριστερά.

Αν οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ εκτιμούν ότι ένας εκ των δύο θα πάει το κόμμα στο 20% τότε πραγματικά η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά... Στο ΠΑΣΟΚ /ΚΙΝΑΛ υπάρχουν νέοι άνθρωποι, με φρέσκιες ιδέες, που είναι καθαροί και δεν κουβαλούν μαζί τους σκιές, κατηγορίες και βρώμικα γραμμάτια του παρελθόντος.

Αυτά τα νέα παιδιά έχουν κάθε δικαίωμα να έχουν μια ευκαιρία για να μπορέσει ο τόπος να αλλάξει συνολικά σελίδα. Εγώ προσωπικά έχω σιχαθεί αυτούς τους στημένους επαγγελματίες Μαυρογυαλούρους της πολιτικής που - εδώ που τα λέμε - είναι και κενοί περιεχομένου.

Είναι «βιομηχανοποιημένοι» πολιτικοί που βγαίνουν φασόν από συγκεκριμένο εργοστάσιο της μεταπολίτευσης. Ντεμέκ σοσιαλιστές που έχουν ψυχοπαθολογική εξάρτηση με την εξουσία. Αν ήταν άξιοι και ικανοί θα είχαν αφήσει έργο τόσες δεκαετίες που συμμετέχουν στη νομοθετική εξουσία.

Θυμάται κάποιος από εσάς τον Γιώργο Παπανδρέου ή τον Ανδρέα Λοβέρδο για κάτι θετικό που έχουν κάνει; Ο γιος του Αντρέα έμεινε στην ιστορία για την αποφράδα ημέρα στο Καστελόριζο και για το ατύχημα με το ποδήλατο. Ο δε Λοβέρδος έγινε διάσημος για την διαπόμπευση των οροθετικών ιερόδουλων.

Και σας ρωτώ ευθέως και με τρόπο εξόχως λαϊκίστικο, εσάς που θα πάτε την Κυριακή να ψηφίσετε:

Εσείς αν είχατε ένα αυτοκίνητο καινούργιο, θα δίνατε ποτέ τα κλειδιά σας στον ΓΑΠ ή στο Λοβέρδο να σας το παρκάρει; Πείτε μου την αλήθεια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τρίτη δόση: Τρεις μήνες μετά τη χορήγηση της δεύτερης δόσης του εμβολίου για όλους τους ενήλικες

Επίσκεψη Πάπα: Απαγόρευση συγκεντρώσεων από την ΕΛ.ΑΣ. – Όλα τα μέτρα

ΕΟΚ: Έστειλε εξώδικο στον Δημήτρη Καρβέλα που «έσβησε» από καρκίνο, γιατί δεν πήγαινε στο γραφείο