ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

Επιστροφή Τσιόδρα στην ενημέρωση για τον κορονοϊό; Η αινιγματική απάντηση της Γκάγκα

ΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ
INTIME NEWS

Η επιστροφή του Σωτήρη Τσιόδρα στην τακτική ενημέρωση για τον κορονοϊό είναι ένα θέμα που επανέρχεται στο προσκήνιο ανά διαστήματα, κυρίως ανάλογα με τη φάση που βρίσκεται επιδημιολογικά η χώρα.

Τώρα, με τους εμβολιασμούς να φαίνεται πως σιγά-σιγά πιάνουν «ταβάνι» και με την ανησυχία αύξησης των κρουσμάτων μεταξύ των μαθητών στα σχολεία, η ιδέα να «βγει μπροστά» και πάλι ο Τσιόδρας, φαίνεται πως ανακάμπτει. Μάλιστα, φέρεται να έχει γίνει νέα κρούση στον Καθηγητή, ο οποίος με δική του απόφαση έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Για το θέμα ρωτήθηκε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους διαπιστευμένους συντάκτες του υπουργείου Υγείας. Η ίδια δεν διέψευσε ότι έχει συζητήσει μαζί του το θέμα της επιστροφής του στην ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας. Τόνισε όμως ότι ο Σωτήρης Τσιόδρας δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να επιστρέψει, προς το παρόν.

«Είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον κ. Τσιόδρα. Η απόφαση να φύγει ήταν δική του. Μόνο εάν το αποφασίσει ο ίδιος θα ξαναέρθει στην ενημέρωση. Προς το παρόν δεν έχει εκδηλώσει πρόθεση να επιστρέψει» είπε χαρακτηριστικά.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Γλυκά Νερά: Ραγδαίες εξελίξεις - «Μίλησαν» κινητά και η κάμερα στο σαλόνι

Επίθεση με βιτριόλι: «Σοβαρά στοιχεία» θα καταθέσει αυτόπτης μάρτυρας

Κορονoϊός: Προειδοποίηση Σαρηγιάννη - «Τα κρούσματα θα ξεπεράσουν τα 4.000 τέλη του μήνα»