ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ

«Ο λαός πεινάει και αυτοί ασχολούνται με τη διαφθορά»!

«Ο λαός πεινάει και αυτοί ασχολούνται με τη διαφθορά»!

Αυτή είναι η νέα επωδός της συμμορίας των απατεώνων εν όψει της αυριανής συζήτησης στη βουλή για τη διαφθορά. Μετά το «μαζί τα φάγαμε», τώρα πέρασαν στο «μην μας ενοχλείτε γιατί ο λαός πεινάει»!

Και βγαίνουν οι πρόθυμες δημοσιογραφικές βουβουζέλες για να φτιάξουν κλίμα: «Τον λαό δεν τον νοιάζει η διαπλοκή αλλά το άδειο του το στομάχι»!

Οι ίδιοι που μέχρι χθες αποθέωναν εισαγγελέα που έβαζε στο αρχείο σκάνδαλο 4 δις! Οι ίδιοι που... φυγάδευαν κλέφτες δημοσίου χρήματος σε συνεργασία με πολιτικούς, οι ίδιοι οι υπερασπιστές της Energa, οι συνεργοί της ληστείας του ΤΤ και των θαλασσοδανείων. Κλεμμένα που υποχρέωσαν τον Ελληνικό λαό να τα καλύψει με το αίμα του.

Μα και βέβαια ο λαός υποφέρει και έχει άδειο στομάχι, όπως χαρακτηριστικά λένε. Άρα, «δεν τα φάγαμε όλοι μαζί» γιατί τότε το στομάχι θα ήταν γεμάτο, σαν τις σαπιοκοιλιές της διαπλοκής.

Άρα, κάπου πήγαν τα λεφτά. Δεν εξατμίστηκαν, ούτε μπήκαν σε κάποιο αρχείο.

Άρα ο λαός πεινάει γιατί κάποιοι του έφαγαν μαζί με τα όνειρα και τον καρπό του μόχθου του.

Άρα η κυβέρνηση πρέπει να εξασφαλίσει όχι μόνον την επιστροφή των κλεμμένων αλλά και την παραδειγματική τιμωρία των κλεφτών, των σαλονάτων ώστε στο μέλλον να μην τολμήσει κανένα χέρι να ακουμπήσει τον δημόσιο πλούτο.

Άρα, η αυριανή συζήτηση οφείλει να καταδείξει την κυβερνητική πρόθεση για εξόντωση της διαπλοκής, ώστε σε δέκα χρόνια να μην αναρωτιόμαστε πάλι «γιατί πεινάει ο λαός»...

Πηγή: Olympia.gr