BOMBER

Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει το κελί της Καϊλή;

Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει το κελί της Καϊλή;

Αν και η ουσία της υπόθεσης είναι αλλού, αρκετά μέσα ενημέρωσης και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό άρχισαν το κυνήγι των άχρηστων ειδήσεων

Κι όταν λέμε άχρηστες ειδήσεις εννοούμε τις κουτσομπλίστικες ειδήσεις του τύπου: που μένει, πόσα μέτρα είναι το κελί της, τι τρώει, τι φοράει και διάφορες άλλες ουρανομήκεις μπούρδες. Δεν είναι μόνο ελληνικό φαινόμενο. Και τα ξένα δίκτυα έχουν μπει σε αυτό το… τρυπάκι.

«Έχει κάποιες γυναίκες που έχουν σκοτώσει, έχουν βιάσει κι άλλες που κρατούνται για οικονομικά εγκλήματα. Είναι πιθανό η Ελληνίδα αντιπρόεδρος να βρίσκεται στην φυλακή δίπλα σε κρατούμενη που έχει σκοτώσει τον σύζυγό της ή τα παιδιά της, αυτά συμβαίνουν στην φυλακή», αναφέρει ο Βέλγος δημοσιογράφος Μισέλ Γκεγιέ. Ώπα ρε μεγάλε και τι θες να κάνουμε δηλαδή; Να πάμε να της συμπαρασταθούμε ή να ζητήσουμε να την βάλουν σε κάνα τουριστικό θέρετρο;

Ειδικά οι τηλεοπτικές εκπομπές δίνουν ρεσιτάλ. Φωτογραφίες και γραφικά από κελί της, οι παρουσιαστές να μπαίνουν μέσα στα γραφικά και να μας λένε αν έχει τουαλέτα, αν έχει βιβλιοθήκη και διάφορες άλλες «συνταρακτικές αποκαλύψεις». Μιλάμε για τρέλα. Πολλά κιλά τρέλα. Σε λίγο θα μάθουμε το δράμα της γιατί ξέβαψε η ρίζα από το μαλλί και γιατί χάλασε το γαλλικό στα νύχια.

Όλα αυτά θα τα μάθουμε, αλλά δεν θα μάθουμε ποτέ με τι γίνεται με τους υπόλοιπους 20.000 λομπίστες που τρώνε τα λεφτά της ευρωπαϊκής γραφειοκρατίας. Θα την πληρώσει η Εύα και οι υπόλοιποι θα συνεχίσουν ακάθεκτοι να τρώνε με δέκα κουτάλια.

Είδες γιατί πρέπει να ξέρεις πώς είναι το κελί της Καϊλή; Κι αν έφαγε το φαγητό της σε μεταλλική καραβάνα;

Διαβάστε επίσης:

La Repubblica: Η Καϊλή δεν πείθει ότι δεν γνώριζε για τoν Τζόρτζι

Qatar Gate: Τα κεντρικά πρόσωπα και τα ταξίδια σε Κατάρ - Μαρόκο

OLAF: Οι έρευνές μας δεν αφορούν το Qatargate, αλλά υποψίες απάτης