BOMBER

Tον Ιησού Χριστό γιατί τον βάζει στην «εξίσωση» της ομοφυλοφιλίας ο κ. Καπουτζίδης;

Γιώργος Καπουτζίδης

Αυτό είναι όλο το δράμα του κ. Καπουτζίδη λοιπόν. Το δικό μας δράμα να τον ακούμε και τον ίδιο και τους ομοϊδεάτες τους καθημερινά στα κανάλια να μας αναλύουν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές, δεν το υπολογίζει κανείς

Άρχισαν πάλι το σφυροκόπημα οι καλλιτέχνες με τις ιδιαίτερες ανησυχίες. Μετά την τραγουδίστρια Έλενα Παπαρίζου που μας είπε ότι τα παιδιά γεννιούνται άφυλα, έρχεται ο παρουσιαστής Γιώργος Καπουτζίδης να μας πει το δράμα του και ότι η εκκλησία πρέπει να βοηθήσει τους ομοφυλόφιλους να παντρεύονται.

Αυτό είναι όλο το δράμα του κ. Καπουτζίδη λοιπόν. Το δικό μας δράμα να τον ακούμε και τον ίδιο και τους ομοϊδεάτες τους καθημερινά στα κανάλια να μας αναλύουν τις σεξουαλικές τους συμπεριφορές, δεν το υπολογίζει κανείς. Έλεος κάπου με την κλάψα την διεμφυλική. Η κοινωνία έχει πολύ σοβαρά και δυσεπίλυτα προβλήματα. Δεν αντέχει άλλη μιζέρια και μεμψιμοιρία.

Γιατί πρέπει να μας ενδιαφέρει αυτό το σεβαστό κατά τα άλλα δράμα που περνάει; Εδώ άλλοι δεν έχουν να φάνε και να σπουδάσουν τα παιδιά τους… Γιατί πρέπει να γίνει είδηση ότι ο Καπουτζίδης μίλησε στο τάδε ή στο δείνα συνέδριο για τον πόνο των ομοφυλόφιλων; Αφού έτσι κι αλλιώς κάθε μέρα λένε το ίδιο πράγμα στην ελληνική τηλεόραση από το πρωί μέχρι το βράδυ. Σε όλες τις εκπομπές που έχουν (οι περισσότεροι εκ των ομοϊδεατών του κ. Καπουτζίδη) είναι μόνιμο θέμα προβολής τα προβλήματα της ομοφυλοφιλικής κοινότητας. Τα έχουμε μάθει πλέον απ’ έξω κι ανακατωτά.

Τη βοήθεια της εκκλησίας τι την θέλουν;

«Το έχουν πει αμάρτημα, ψυχική ασθένεια, κατάρα που έχει έρθει από άλλο γαλαξία. Και λες, επειδή δεν το έχουν εξηγήσει πολύ καλά, ίσως να το πούμε κάπως καλύτερα. Προφανώς πρέπει να το εξηγήσουμε. Είναι έτσι η κοινωνία, η θρησκεία και αυτό είναι περίεργο. Ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία», ανέφερε στο συνέδριο «Upfront Initiative» για την ομοφυλοφιλία και το coming out, ο Γιώργος Καπουτζίδης.
Ο Ιησούς Χριστός πού «κολλάει» δεν μπορούμε να καταλάβουμε. Πώς μπαίνει στην εξίσωση των σεξουαλικών συμπεριφορών και πώς σχετίζεται με το δράμα του Καπουτζίδη. Έπρεπε ντε και καλά να μιλήσει για την ομοφυλοφιλία ο Ιησούς; Και τι θέλει να κάνουμε ο κ. Καπουτζίδης; Να αλλάξουμε την ιστορία κατά πως βολεύει τους ομοφυλόφιλους;

Ακριβώς επειδή ο Χριστός δεν μίλησε για την ομοφυλοφιλία θα έπρεπε να σας προβληματίζει περισσότερο και να σας βάζει σε σοβαρές σκέψεις ότι κάτι δεν πάει καλά με τα όσα υποστηρίζετε ως κανονικότητα.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Στενοχωριέμαι για τη χώρα μου, γιατί καθρεφτίζεται μια αδυναμία της χώρας να κινηθεί προς τα μπροστά. Όταν έχεις μεγαλώσει 40 χλμ από τα σύνορα, χτυπάει λίγο πιο ιδιαίτερα η καρδιά σου. Μαθαίνεις να αγαπάς και τον απέναντι πιο εύκολα. Οπότε γι’ αυτό γίνεται το coming out, για να εκφραστείς καλύτερα και να εξηγήσεις κάποια πράγματα», επεσήμανε σε άλλο σημείο. Ο Θεός έπλασε γυναίκα από τον πλευρό του Αδάμ και εγώ ρωτάω: ήσουν πίσω από καμία φραουλιά και έβλεπες;», είπε, βρίσκοντάς το μάλιστα αστείο!

Δικαίωμά του να μην πιστεύει ότι ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο από τον Αδάμ και την Εύα, αλλά με αυτό το δήθεν χιούμορ τι ήθελε να μας πει; Ότι έπλασε τον Αδάμ και κάποιον άλλον άντρα;

Επίσης να μην στεναχωριέται για την χώρα του ο κ. Καπουτζίδης. Να κοιτάξει να δει ποια είναι τα πραγματικά προβλήματα της χώρας του και να βοηθήσει να επιλυθούν. Να αφήσουν τα φρου φρου κι αρώματα και τα τσιφτετέλια στα πρωινάδικα και στις εκπομπές που κάνουν και να βοηθήσουν για την φτώχεια, την κοινωνική ανισότητα, το δημογραφικό, την παιδεία. Με αυτά να ασχολούνται και όχι με το πότε θα γίνουν μάνες… Έλεος πια…