BOMBER

Ο Μητσοτάκης καταγγέλλει «παζάρια» του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές της αντιπολίτευσης

Ο Μητσοτάκης καταγγέλλει «παζάρια» του ΣΥΡΙΖΑ με βουλευτές της αντιπολίτευσης

Μην ξεχνάτε. Τα παζάρια δεν γίνονται ποτέ τσάμπα.

Βαριές καταγγελίες για γυρολόγους βουλευτές που κάνουν παζάρια στο παρασκήνιο για να μετατραπούν σε «πρόθυμα» δεκανίκια μιας εξουσίας που βρίσκεται σε αποδρομή διατύπωσε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης. Και έχει δίκιο. Τις τελευταίες ημέρες αυτά που γίνονται στο παρασκήνιο, δεν έχουν προηγούμενο.

Μιλώντας το μεσημέρι του Σαββάτου στο συνέδριο του κόμματος «Δράση», ο πρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε ότι ο πολιτικός αυτό-εξευτελισμός των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τις τελευταίες μέρες δεν έχει προηγούμενο στη Μεταπολίτευση. Η δημόσια ζωή, τόνισε, δηλητηριάζεται από τις παλινδρομήσεις και τις κωλοτούμπες των δύο τυχοδιωκτών συνεταίρων.

Ενώ στο παρασκήνιο, πρόσθεσε, εκτυλίσσονται πρωτοφανή παζάρια με κάποιους γυρολόγους βουλευτές, «πρόθυμους» να μετατραπούν σε δεκανίκια μιας εξουσίας σε αποδρομή.

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη όλα αυτά γίνονται, ενώ οι Τσίπρας και Καμένος ασχολούνται μόνο με το πώς θα αγκιστρωθούν για λίγο ακόμη στις καρέκλες τους.

Ακόμη και η προαναγγελθείσα και η υποτιθέμενη αδιαπραγμάτευτη παραίτηση του υπουργού Άμυνας μπήκε στον πάγο λόγω της επίσκεψης Μέρκελ, επεσήμανε.

Ενώ την επομένη, πήρε και νέα παράταση δήθεν λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό, αλλά στην πραγματικότητα λόγω μιας σκανδαλώδους τροπολογίας που επιδιώκει να ψηφισθεί από τη Βουλή.

Το πρόβλημα είναι αλλού… Τα παζάρια ποτέ δεν γίνονται τσάμπα και δωρεάν. Πάντα υπάρχουν σοβαρά κίνητρα. Να το πω πιο απλά: όλα για το χρήμα. Γνωστά πράγματα. Το κακό είναι πως δεν αποδεικνύονται ποτέ, γιατί όλα γίνονται κάτω από το τραπέζι… Δυστυχώς.