ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Τα έκανε «θάλασσα» ο Mr. Jumbo με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις - Οργή των καταναλωτών

Τα έκανε «θάλασσα» ο Mr. Jumbo με τις ηλεκτρονικές πωλήσεις - Οργή των καταναλωτών

Έντονες είναι οι αντιδράσεις και η δυσαρέσκεια των καταναλωτών με τον κ. Βακάκη αφού το e-shop των καταστημάτων του βάρεσε διάλυση και είναι πλέον δεκάδες χιλιάδες οι παραγγελίες που δεν πραγματοποιήθηκαν - Δεν παραδίδει παραγγελίες μέχρι νεωτέρας

Με ενημέρωσή της η αλυσίδα παιχνιδιών κάνει γνωστό ότι δεν πρόκειται να δεχθεί ηλεκτρονική παραγγελία μέχρι νεωτέρας και όλες οι παραγγελίες του Νοέμβρη πάνε όπως φαίνεται… περίπατο. Το πότε θα μπορέσει να αποσυμφορήσει την κατάσταση είναι άγνωστο.
Οι ανεκτέλεστες παραγγελίες που είχαν προλάβει να υποβληθούν ως τις 17 Νοεμβρίου όταν και «κλείδωσε» το e-shop παραμένουν δεκάδες χιλιάδες καθώς η αλυσίδα αφενός δεν έχει την υποδομή να ανταποκριθεί, αφετέρου εξαρτάται αποκλειστικά απ’ τα δίκτυα ταχυμεταφορών που δέχονται τεράστια πίεση λόγω και του Black Friday.

Ως αποτέλεσμα η Jumbo του κ. Αποστόλη Βακάκη αναγκάστηκε να τροποποιήσει την αρχική ανάρτηση της στο e-shop βγάζοντας την ημερομηνία επαναλειτουργίας του. Πλέον το μήνυμα αναφέρει:

«Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ μέχρι νεωτέρας, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας. Η ενέργεια “Ευχοστολίδια ΟΠΑΠ” πραγματοποιείται κανονικά».


Επιχειρεί δηλαδή να διασκεδάσει τις αρνητικές εντυπώσεις που έχει δημιουργήσει σε δεκάδες χιλιάδες πελάτες που έμειναν να περιμένουν με το ακουστικό στο χέρι…


Μάλιστα οι παραγγελίες που πραγματοποιούνταν τις τελευταίες ημέρες λειτουργίας του e-shop λάμβαναν ενημέρωση ότι θα εξυπηρετηθούν σχεδόν ένα μήνα μετά! Δηλαδή μπορεί και μετά τα Χριστούγεννα. Για τέτοιες τραγελαφικές καταστάσεις μιλάμε.
Αξίζει βέβαια να σημειώσουμε ότι τα ίδια ακριβώς προβλήματα είχε το e-shop του Jumbo και στο πρώτο κύμα του lockdown, την περίοδο των εορτών του Πάσχα. Βέβαια μόλις έληξε το Lockdown οι πωλήσεις εκτοξεύτηκαν στα ύψη με αποτέλεσμα σε επίπεδο 10μήνου οι απώλειες στις πωλήσεις να είναι μόλις 10%. Την μάζεψε δηλαδή την χασούρα του κι εκεί ευελπιστεί όταν θα ξανανοίξουν τα καταστήματα.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Διάγγελμα Μητσοτάκη: Τι θα πει για κορονοϊό, παράταση lockdown και Χριστούγεννα