ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

Ο Αυτιάς και οι... αραχτοί γιατροί

Ο Αυτιάς και οι... αραχτοί γιατροί

Μια δήλωση του Γιώργου Αυτιά κατά των γιατρών πυροδότησε σφοδρές αντιδράσεις στα σόσιαλ μίντια... 

Τι είπε ο Γιώργης πάλι; Αυτό το παιδί μας συγκλονίζει πάντα με τις διάφορες τοποθετήσεις του. Τι να πρωτοθυμηθώ; Τότε που μιλούσε live με βίντεο κονσέρβα; Τι επιτυχία κι αυτή; Ή τότε που δήθεν έβριζε τον Τόμσεν σε πρώτο ενικό και τον προειδοποιούσε να αφήσει ήσυχη την Ελλάδα;

Να είναι πάντα καλά ο άνθρωπος να μας διασκεδάζει. Εχθές έφτασε στο σημείο να πει το ακόλουθο: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή θέλετε να είσαστε αραχτοί».

Αφορμή για την τοποθέτηση του Γιώργη στάθηκε, η συζήτηση γύρω από το άνοιγμα της αγοράς όπου ο γιατρός είπε ότι «δεν πρέπει να ανοίξουμε. Είναι μεγάλο το ρίσκο, βλέπετε όλη η Ευρώπη κλείνει».

Στο στόχαστρο του Γιώργου Αυτιά βρέθηκαν οι γιατροί που αγωνίζονται στις εντατικές κατά της Covid. Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ επιτέθηκε κατά του Νίκου Καπραβέλου, Διευθυντή ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου» στη Θεσσαλονίκη.

Ξεσπάθωσε ο Γιώργης με ύφος: «Δεν θα κρατάμε κλειστή την αγορά επειδή εσείς (οι γιατροί) θέλετε να είσαστε σίγουροι κι ωραίοι κι αραχτοί». Μετά προσπάθησε να το σώσει συμπληρώνοντας: «Λέμε αραχτοί με την έννοια να μην έχετε αυτή την αγωνία, αυτό εννοώ. Καταλάβατε;».

Ο Γιώργος Καπραβέλος βεβαίως του απάντησε: «Είμαστε λογικοί άνθρωποι και βλέπουμε τις παρενέργειες της οικονομίας οι οποίες αποτιμώνται σε ευρώ. Όμως, κ. Αυτιά οι υγειονομικοί μετράνε θανάτους. Οι θάνατοι δεν αποτιμώνται κύριοι» υπογράμμισε με νόημα ο Διευθυντής της ΜΕΘ στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σαρηγιάννης στο Newsbomb.gr: Πότε θα ανοίξει η εστίαση - Πόσα κρούσματα θα έχουμε το Μάρτιο