FUN TIME

Χριστιανικό σχολείο υποστηρίζει ότι η Νέσι υπάρχει…

Χριστιανικό σχολείο υποστηρίζει ότι η Νέσι υπάρχει…

Ένα χριστιανικό σχολείο στις ΗΠΑ διδάσκει στους μικρούς μαθητές ότι η Νέσι, το γνωστό τέρας του Λοχ Νες πράγματι υπάρχει...

Το σχολείο αυτό λαμβάνει κρατική χρηματοδότηση, όπως και τα υπόλοιπα σχολεία, όμως η διδακτέα ύλη του πρωτοτυπεί.

«Έχετε ακούσει για το τέρας του Λοχ Νες στη Σκωτία; Η Νέσι έχει καταγραφεί στο σόναρ ενός μικρού υποβρυχίου, την έχουν δει αυτόπτες μάρτυρες και κάποιοι την έχουν φωτογραφίσει. Η Νέσι είναι ένας πλησιόσαυρος», αναφέρει το σχολικό βιβλίο της Βιολογίας για τα παιδιά της Πρώτης Γυμνασίου.

Στόχος του σχολείου είναι να «ανατρέψει» τη δαρβινική θεωρία της εξέλιξης των ειδών και να προωθήσει τη δική του ερμηνεία για τη δημιουργία του κόσμου, αυτή της «έξυπνης δημιουργίας» από το «χέρι» του Θεού. Επομένως, «αποδεικνύοντας» με τη Νέσι την ύπαρξη δεινοσαύρων σήμερα, παράλληλα με τους ανθρώπους, υποτίθεται ότι «καταρρίπτεται» η σταδιακή εξέλιξη των ειδών. Σε άλλο σημείο στο ίδιο βιβλίο αναφέρεται ότι «αν η επιστημονική θεωρία εναντιώνεται στη Βίβλο, τότε η θεωρία είναι λανθασμένη και πρέπει να απορριφθεί».

Σύμφωνα με τη διδακτέα ύλη, μόνο τα «τέρατα του νερού», όπως η Νέσι, επιβίωσαν από τον κατακλυσμό του Νώε, παρόλο που δεν ήταν «επιβάτες» της κιβωτού.

Το χριστιανικό σχολείο βρίσκεται στη Λουιζιάνα.