FUN TIME

Βόρεια Ιρλανδία: Φάντασμα σε σκηνικό του Game of Thrones; (pic)

Βόρεια Ιρλανδία: Φάντασμα σε σκηνικό του Game of Thrones; (pic)

Το ανατριχιαστικό φάντασμα της Grey Lady ισχυρίζεται ότι «συνέλαβε» με το φωτογραφικό του φακό ένας άνδρας σε περιοχή της Βόρειας Ιρλανδίας όπου έχουν γυριστεί σκηνές της εξαιρετικά δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Game Of Thrones.

Ο Gordon Watson, από το Ballycastle, περιφερόταν ανέμελος στις ατμοσφαιρικές τοποθεσίες του Dark Hedges (κοντά στο Armoy του North Antrim), οι οποίες έχουν καθηλώσει στους δέκτες τους εκατομμύρια τηλεθεατές από όλο τον κόσμο, απαθανατίζοντάς τες με την κάμερα του. Έμεινε ωστόσο με το στόμα ανοιχτό και την τρίχα… κάγκελο όταν σε μία από τις φωτογραφίες που τράβηξε μια αιωρούμενη απόκοσμη φιγούρα με φόρεμα έκανε την απροσδόκητη και σίγουρα απρόσκλητη εμφάνισή της.

Σύμφωνα μάλιστα με τον τοπικό μύθο, θα μπορούσε να ήταν η πρώτη φωτογραφία της Grey Lady η οποία στοιχειώνει τμήμα του δρόμου που καταλήγει στις αιωνόβιες οξιές. Δεν είναι λίγοι πάντως και αυτοί που υποστηρίζουν ότι το φάντασμα ανήκει είτε σε μια καμαριέρα από ένα γειτονικό σπίτι που πέθανε κάτω από μυστηριώδεις συνθήκες πριν αιώνες, είτε σε χαμένο πνεύμα από ένα εγκαταλελειμμένο νεκροταφείο που πιστεύεται ότι βρίσκεται κρυμμένο στα χωράφια γύρω από το ξενοδοχείο.

Οι ντόπιοι ισχυρίζονται πάντως ότι τη νύχτα του Halloween, οι ξεχασμένοι ψυχές που θάφτηκαν δίπλα της, συνοδεύουν την Grey Lady στην… περατζάδα της στην πόλη!

Αξίζει τέλος να σημειωθεί ότι στο Dark Hedges, τα τελευταία 300 χρόνια, οξιές στις άκρες του δρόμου συναντιούνται στον αέρα, δημιουργώντας μια φυσική τοξωτή σήραγγα, όπου σκιά και φως «παίζουν» με τα περιπλεγμένα κλαδιά…

Διαβάστε ακόμα:

Βίντεο: UFO (;) πίσω από τον πύργο του Άιφελ