FUN TIME

Βίντεο-ντοκουμέντο: UFOs εγκαταλείπουν τη Γη! – Τι μας κρύβει η NASA;

Βίντεο-ντοκουμέντο: UFOs εγκαταλείπουν τη Γη! – Τι μας κρύβει η NASA;

Την ερώτηση: «Τι προσπαθούν να κρύψουν;», στην αιώνια απορία «είμαστε μόνοι μας στο μάταιο τούτο… σύμπαν;» ήρθε να... κολλήσει ένα βίντεο στο οποίο τρία UFOs απαθανατίζονται να εγκαταλείπουν τη Γη!

Και πώς όχι, όταν η NASA εξαιτίας της μυστηριώδους αυτής… αποχώρησης διέκοψε τη ζωντανή εικόνα της από το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, δίνοντας το έναυσμα για αναζωπύρωση θεωριών συνωμοσίας!

Όπως αν υπάρχουν τελικά αυτά τα πράσινα ανθρωπάκια, αν είναι όντως… πράσινα, αλλά κυρίως τι στο καλό θέλουν από τη ζωή και τον πλανήτη μας!

«Το γεγονός ότι έκοψαν απότομα στο σήμα αποδεικνύει ότι γνωρίζουν πολύ καλά την αλήθεια», σχολίασε ένας χρήστης του διαδικτύου, ενώ ένας άλλος συμπλήρωσε: «Οι Ανουνάκι (Θεούς του Ουρανού και της Γης, απόγονοι του βασιλιά του Ουρανού Ανού) έλεγαν ότι έχουν πολυμορφικά διαστημόπλοια και φαίνεται πως τελικά ισχύει».

Και μπορεί βέβαια να υπάρχει πάντα και η πιθανότητα το βίντεο να είναι… πειραγμένο, ωστόσο το γεγονός ότι η NASA δεν μπήκε καν στον κόπο να σχολιάσει το διαδικτυακό ντόρο που προκλήθηκε, τράβηξε ακόμα περισσότερο το πέπλο του μυστηρίου πάνω από την ατμόσφαιρα της Γης!

Αρκέστηκε να ενημερώσει απλά πως: «Παρακαλώ αναμείνατε. Η υπηρεσία “High Definition Earth Viewing” είτε αλλάζει κάμερες, είτε αντιμετωπίζουμε προσωρινή απώλεια σήματος».

Αξίζει πάντως τέλος να σημειωθεί πως ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός τελευταία μαγνητίζει πολύ τα UFOs, καθώς έχουν θεαθεί γύρω του ουκ ολίγα παράξενα αντικείμενα...

Σχετικές ειδήσεις