FUN TIME

Τρόμος στα πιο στοιχειωμένα γραφεία του κόσμου! Ή μήπως όχι; (video)

Τρόμος στα πιο στοιχειωμένα γραφεία του κόσμου! Ή μήπως όχι; (video)

Έντονη παραφυσική δραστηριότητα, σκορπώντας τον τρόμο στους εργαζομένους (και όχι μόνο), έχει παρατηρηθεί σε ένα γραφείο στο Μάντσεστερ, όπου έχει απλωθεί για τα καλά ένα ανατριχιαστικό πέπλο μυστηρίου.

Αδιάψευστος (;) μάρτυρας το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας, με τις καρέκλες να κουνιούνται από τη… θέση τους σουλατσάροντας στα άδεια δωμάτια, χαρτιά να πετούν στον αέρα, πόρτες να κλείνουν αυτοβούλως, οθόνες υπολογιστών να «τρεμοπαίζουν» και σκιές να κουνιούνται στους τοίχους!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Manchester Evening News, μπορεί το βίντεο να είδε το φως της δημοσιότητας το 2012, ωστόσο μόλις πρόσφατα ένας κυνηγός φαντασμάτων κατάφερε (ή τουλάχιστον έτσι ισχυρίζεται) να βρει τι κρύβεται πίσω από την αφύσικη αυτή δραστηριότητα.

«Αν και εξαιρετικά καλό, το βίντεο αυτό είναι ψεύτικο», απεφάνθη ο Scott Mackinnon, ιδρυτής της Phoenix Paranormal Investigation, συμπληρώνοντας: «Κάποιες από τις εικόνες είναι φανερά επεξεργασμένες, ωστόσο δεν θα μπορούσε να τις αντιληφθεί γυμνό και ανεκπαίδευτο μάτι».

Ο Scott και η… παρέα του βοηθούν τους πελάτες τους να αναγνωρίσουν παραφυσική δραστηριότητα σε σπίτια και επιχειρήσεις, όμως τα συγκεκριμένα γραφεία στο Castlefield House είναι πεπεισμένος πως δεν τους χρειάζονται.

«Έχω φτιάξει μια ομάδα μέντιουμ, αλλά και ειδικών στις επιστημονικές πτυχές παραφυσικών φαινομένων, προκειμένου να ανακαλύπτουμε τους λόγους ανεξήγητων δραστηριοτήτων. Αν ένα μέρος είναι πραγματικά στοιχειωμένο, πάμε σε αυτούς και προσπαθούμε να τους βοηθήσουμε. Στα συγκεκριμένα γραφεία δεν είμαστε χρήσιμοι», καταλήγει ο Mackinnon.

Σχετικές ειδήσεις