FUN TIME

Θρίλερ σε σχολείο με 100 δαιμονισμένα παιδιά: Έβλεπαν οράματα και... κάτι ήθελε να τα πνίξει! (vid)

Θρίλερ σε σχολείο με 100 δαιμονισμένα παιδιά: Έβλεπαν οράματα και... κάτι ήθελε να τα πνίξει! (vid)

Ανατριχίλα, ισχυρό σοκ και τρόμο έχει πυροδοτήσει μία μυστηριώδης υπόθεση μαζικού δαιμονισμού μαθητών σε σχολείο στο Περού.

Περίπου εκατό παιδιά υπέφεραν από επιληπτικές κρίσεις, ενώ δεκάδες από αυτά έχασαν τις αισθήσεις τους για ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο, αναγκάζοντας έτσι αυτόπτες μάρτυρες και τοπικά Μέσα να κάνουν λόγο για επιδημία δαιμονισμού!

Κάτι που ενισχύεται μάλιστα και από μαρτυρίες μαθητών, οι οποίοι υποστήριξαν ότι είχαν παραισθήσεις, βλέποντας φρικιαστικά οράματα με… κάτι ντυμένο στα μαύρα που προσπαθούσε να τα σκοτώσει!

Σύμφωνα, δε, με τους ντόπιους το σχολείο στο Tarapoto (βόρεια της χώρας) είναι χτισμένο πάνω σε νεκροταφείο της Μαφίας, ενώ παιδιά βιώνουν τη συγκλονιστική αυτή εμπειρία τον τελευταίο μήνα.

Τα παιδιά ηλικίας από 11 μέχρι 14 ετών έχουν ισχυρούς σπασμούς και ουρλιάζουν σε κατάσταση σοκ.

«Δεν μπορούμε να καταλάβουμε από πού προέρχεται, ούτε να δώσουμε κάποια λογική εξήγηση. Τα παιδιά φαίνονται να είναι απόλυτα υγιή», ανέφερε στο Panamericana TV ο Antony Choy, γιατρός ο οποίος εξέτασε αρκετά από αυτά.

«Ξεκίνησε στις 29 Απριλίου και δεν έχει σταματήσει», συμπλήρωσε, ενώ η μητέρα μιας μαθήτριας επιβεβαίωσε από την πλευρά της γεμάτη τρόμο: «Λιποθύμησε ξαφνικά και έβγαζε αφρούς από το στόμα χωρίς να έχει κάτι».

demosimena paidia

Η πιο ανατριχιαστική πάντως μαρτυρία είναι αυτή ενός μαθητή που υποστηρίζει ότι κινδύνεψε η ζωή του: «Και μόνο που το σκέφτομαι τρέμω. Είδα μπροστά μου αρκετά παιδιά να λιποθυμούν και κάποιον πίσω μου ψηλό, ντυμένο στα μαύρα και με μεγάλο μούσι να με κυνηγά. Μετά από λίγο ένιωθα να με πνίγει. Οι φίλοι μου ούρλιαζαν».

Την ίδια ώρα, μια άλλη μαθήτρια φώναζε απεγνωσμένα: «Πάρτε το έξω, με πνίγει», ενώ μια 13χρονη εκμυστηρεύτηκε: «Γύρω μου λιποθυμούσαν συνέχεια παιδιά. Εμένα με έπιασε ναυτία και έκανα εμετό όταν είδα έναν μαυροφορεμένο άνδρα να με κυνηγά λες και ήθελε να με αγγίξει».

Ο Franklin Steiner, τέλος, ένας παραψυχολόγος, με ειδίκευση στα μεταφυσικά φαινόμενα δεν δίστασε να εστιάσει στο γεγονός ότι το σχολείο χτίστηκε πάνω σε νεκρούς, καθώς ακόμα και σήμερα βρίσκουν πολλά κόκκαλα στην αυλή.

Οι ντόπιοι, πάλι, πιστεύουν ότι πρόκειται ξεκάθαρα για επιδρομή δαίμονα, υποστηρίζοντας ότι τα παιδιά πρέπει να έχουν παίξει κάποιο παιχνίδι πνευμάτων, όπως τον πίνακα Ouija

Σχετικές ειδήσεις