Ροή Ειδήσεων
ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ Ο,ΤΙ ΣΚΑΕΙ
FUN TIME

Ανατριχιαστικό βίντεο: Γυναίκα… φάντασμα ακολουθεί άνδρα μέσα στο ταξί!

Newsbomb

Το να μπεις σε ένα ταξί μόνος σου τη νύχτα μόλις έγινε ακόμα πιο ανατριχιαστικό.

Και πώς όχι, όταν βλέποντας τις εικόνες που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας μέχρι που σε κάνουν να αναρωτηθείς: «ρε λες;»!

Σε μια κατά τα άλλα ήσυχη πόλη της Ιαπωνίας, ένα πνεύμα (;), φάντασμα (;), όπως το πάρει κανείς - το μόνο σίγουρο είναι πως ήταν γένους θηλυκού - «τρύπωσε» μέσα σε ένα ταξί ακολουθώντας έναν άνδρα.

Στη συνέχεια το ταξί φεύγει προς άγνωστη κατεύθυνση, όπως άγνωστη είναι μέχρι στιγμής και η τύχη των επιβαινόντων.

Αυτό δεν εμπόδισε πολλούς χρήστες του διαδικτύου να προτάξουν την αστεία πλευρά του θέματος σχολιάζοντας ότι η γυναίκα-φάντασμα κουράστηκε να «βολοδέρνει» και ήθελε μεταφορικό (και μάλιστα τζάμπα) ή ότι ερωτεύτηκε τον άνδρα και του… κατσικώθηκε!

Μόνο αστείες ωστόσο δεν είναι οι μαρτυρίες οδηγών ταξί στο Ishinomaki, μετά το δολοφονικό τσουνάμι του 2011 που στοίχισε τη ζωή σε περισσότερα από 19.000 άτομα, καθώς υποστηρίζουν ότι έχουν πάρει κούρσα πολλά φαντάσματα... τζαμπατζήδες που εξαφανίστηκαν κατά τη διάρκεια της διαδρομής!

Μελέτη μάλιστα του Πανεπιστημίου Tohoku Gakuin, στο οποίο έδωσαν οικειοθελώς συνεντεύξεις, έδειξε ότι οι οδηγοί της πόλης που ξαναχτίστηκε και έχει πλέον πληθυσμό 145.800 άτομα, ήταν πεπεισμένοι ότι έπαιρναν πραγματικούς ανθρώπους στα ταξί τους μέχρι που αυτοί γίνονταν καπνός!

Σύμφωνα με την Telegraph, ένας από αυτούς ισχυρίζεται ότι πήρε μια γυναίκα η οποία ήθελε να πάει στον σταθμό του Ishinomaki στην περιοχή Minamihama. Όταν εκείνος της είπε ότι η περιοχή είχε καταστραφεί, του απάντησε: «Έχω πεθάνει;». Γυρνώντας, δε, να της μιλήσει, είδε πως δεν υπήρχε κανείς στο πίσω κάθισμα…

Το Ishinomaki χτυπήθηκε από ένα κύμα 9 μέτρων, το οποίο εξαφάνισε το μεγαλύτερο μέρος της πόλης, ενώ περίπου 29.000 άτομα έχασαν τα σπίτια τους. Την ίδια ώρα, περίπου 3.100 άτομα επιβεβαιώθηκαν ως νεκροί, ενώ άλλοι 2.770 θεωρούνται ακόμα αγνοούμενοι.